Ο Κάνιε Γουέστ μετατρέπει όλα τα σπίτια του σε εκκλησίες: «Σε ένα χρόνο θα μείνω άστεγος»

Ο Kanye West μετατρέπει όλα τα σπίτια του σε εκκλησίες: «Σε ένα χρόνο θα μείνω άστεγος» Facebook Twitter
AP Photo/Mark J. Terrill
0

Ο Κάνιε Γουέστ ανακοίνωσε ότι μετατρέπει όλα του τα σπίτια σε εκκλησίες.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο περιοδικό 032c, ο Αμερικανός ράπερ και επιχειρηματίας τόνισε ότι η κοινωνία χρειάζεται να προοδεύσει. «Είμαστε υπό καπιταλιστική κυριαρχία και αυτό μας σκοτώνει» είπε. «Ήρθε η ώρα να το αλλάξουμε αυτό».

«Σε ένα χρόνο θα μείνω άστεγος. Θα μετατρέψω όλα τα σπίτια που έχω σε εκκλησίες. Οικοδομούμε αυτό το ορφανοτροφείο και θα είναι ένα μέρος, στο οποίο θα μπορεί να πηγαίνει ο καθένας», σημείωσε.

«Θα έπρεπε να είναι σαν μια κοινότητα καλλιτεχνών. Το φαγητό πρέπει να είναι πάντα διαθέσιμο» ανέφερε ο Κάνιε Γουέστ, ο οποίος άλλαξε πρόσφατα το όνομά του σε Ye.

O διάσημος ράπερ περιέγραψε πρόσφατα τα σχέδιά του για την αντιμετώπιση των ζητημάτων των αστέγων και της πείνας στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με πληροφορίες, προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τις δικές του εταιρείες για να παράσχει εκπαίδευση, θέσεις εργασίας και στέγαση σε όσους έχουν ανάγκη.

Δεσμεύθηκε να «επιλύσει τα προβλήματα της έλλειψης στέγης και τροφής» στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας τον περασμένο Νοέμβριο επισημαίνοντας ότι «υπάρχουν άνθρωποι που κοιμούνται σε χώρους στάθμευσης».

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, αναφέρθηκε σε επερχόμενη συναυλία που προγραμματίζει με τίτλο «The Funeral Rehearsal Of Kanye West».

«Είναι ο θάνατος του εγώ που μας χωρίζει – είναι η γέννηση της ανθρωπότητας» είπε προσθέτοντας ότι πιστεύει ότι οι καλλιτέχνες πρέπει να σχεδιάζουν τις δικές τους πρόβες κηδείας. «Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω αυτοκτονώντας. Όσο λιγότερο εγώ, τόσο περισσότερος χώρος για τον Θεό», είπε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ    

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρώσοι στρατιώτες ληστεύονται και εξαπατώνται επιστρέφοντας από το μέτωπο στην Ουκρανία

Διεθνή / Ρώσοι στρατιώτες ληστεύονται και εξαπατώνται επιστρέφοντας από το μέτωπο στην Ουκρανία

Παρά τις υποσχέσεις του Πούτιν για ήρωες στρατιώτες, δεκάδες Ρώσοι που πολέμησαν στην Ουκρανία πέφτουν θύματα ληστειών και απάτης από κρατικούς υπαλλήλους και αστυνομικούς, με σημαντικά ποσά μισθών και αποζημιώσεων να χάνονται
LIFO NEWSROOM
Το να σκέφτεσαι έχει καταντήσει πολυτέλεια: Έρμαια των Smartphone οι φτωχότεροι

Διεθνή / Το να σκέφτεσαι έχει καταντήσει πολυτέλεια: Έρμαια των smartphones οι φτωχότεροι

Δημοσιογράφος εξηγεί πώς η ευρεία χρήση smartphones δημιουργεί μια «μετα-αναγνωστική» κουλτούρα, μειώνοντας την ικανότητα βαθιάς σκέψης και ανάγνωσης, ενώ παράλληλα εντείνει κοινωνικές ανισότητες
LIFO NEWSROOM
Οι νέοι ρισκάρουν τη ζωή τους για να βγάλουν την «τέλεια φωτογραφία» για τα social media

Διεθνή / Οι νέοι ρισκάρουν τη ζωή τους για να βγάλουν την «τέλεια φωτογραφία» στα social media

Ομάδες διάσωσης κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου σε όσους ρισκάρουν ακόμη και την ίδια τους τη ζωή, προκειμένου να βρουν τα ειδυλλιακά secret spots των social, μόνο και μόνο για ένα κλικ
LIFO NEWSROOM