ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

«Είναι πολύ ευάλωτη»: Ο πατέρας της πριγκίπισσας Σαρλίν μιλά για την κόρη του

Η πριγκίπισσα Σαρλίν με μεγάλο καπέλο Facebook Twitter
AP Photo/Claude Paris
0

Ο πατέρας της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό είπε ότι η κόρη του είναι «πολύ ευάλωτη», μιλώντας για τα προβλήματα υγείας της ενώ παραμένει σε κλινική.

Ο Μάικ Γουίτστοκ είπε ότι παρόλο που η Σαρλίν είναι «ευάλωτη» επειδή υποβλήθηκε σε «τόσες πολλές ιατρικές παρεμβάσεις», είναι σίγουρος ότι «θα επιστρέψει πολύ πιο δυνατή». Η Σαρλίν, η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου, παραμένει σε θεραπεία για «σωματική και ψυχική εξάντληση» μετά από 10μηνη απουσία στη γενέτειρά της στη Νότια Αφρική, όπου ισχυρίστηκε ότι προσβλήθηκε από λοίμωξη.

Ο Γουίτστοκ, ο οποίος ζει στην επαρχία Gauteng της Νότιας Αφρικής, είπε ότι δεν ήταν σε θέση να δει την κόρη του κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης περιόδου στη χώρα, επειδή ανησυχούσε για τους κινδύνους του κορωνοϊού.

«Ούτε εγώ ήθελα να τη μολύνω γιατί είχε τόσες πολλές ιατρικές παρεμβάσεις, είναι πολύ ευάλωτη», δήλωσε στο News24. Αποκάλυψε, ωστόσο, ότι μιλούσαν στο τηλέφωνο τακτικά, λέγοντας ότι έχει μια «εξαιρετική» σχέση μαζί της. Μάλιστα, είπε ότι μιλάει με τα παιδιά της κόρης του, που παραμένουν στο Μονακό με τον πατέρα τους.

Ο πατέρας της Σαρλίν εμφανίστηκε βέβαιος ότι η κόρη του θα γίνει καλά. «Ξέρω ότι είναι δυνατή και ότι θα τα καταφέρει και θα επιστρέψει πολύ πιο δυνατή».

Η Σαρλίν επέστρεψε στον σύζυγό της και τα δίδυμα στο Μονακό τον περασμένο μήνα μετά από πολύμηνη απουσία στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική, ενώ φέρεται να ανάρρωσε από χειρουργική επέμβαση μετά από λοίμωξη.

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή, πριγκίπισσα του Μονακό εισήχθη σε κλινική με τον σύζυγό της Αλβέρτο να λέει ότι υποφέρει από «εξάντληση, συναισθηματική και σωματική». Η κλινική, σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να βρίσκεται στη Ζυρίχη, με το κόστος να αγγίζει τα 300.000 ευρώ τον μήνα.

Με πληροφορίες Daily Mail

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Διεθνή / Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Ομαδική αγωγή από 51 οικογένειες έχει κατατεθεί στη Βρετανία κατά του φαρμακευτικού κολοσσού - Οι αποζημιώσεις συνολικά υπολογίζεται πως θα φτάσουν τα 100 εκατ. λίρες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα άτομα LGBTQ+

Διεθνή / Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα

Όταν ο Μπάιντεν ανέλαβε τα καθήκοντά του, κατέστησε σαφές ότι θα εργαστεί όχι μόνο για να αντιστρέψει τη ζημιά που έκανε ο Τραμπ στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, αλλά και για να τα προωθήσει ακόμη περισσότερο.
NEWSROOM