Πριγκίπισσα Σαρλίν: Σε αυτή την κλινική στη Ζυρίχη φέρεται να νοσηλεύεται -Ξεπερνά τα 300.000 ευρώ το κόστος τον μήνα

Η πριγκίπισσα Σαρλίν με λευκό παλτό Facebook Twitter
AP Photo/Daniel Cole
0

Στην «Paracelsus Recovery», μια ιατρική μονάδα η οποία απευθύνεται σε άτομα που αγχώνονται εξαιτίας του τρόπου ζωής τους φέρεται να νοσηλεύεται η πριγκίπισσα Σαρλίν, όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της κλινικής, προσφέρονται προγράμματα θεραπείας ανάλογα με την ιατρική κατάσταση του πελάτη, τις δυνατότητες ταξιδιού και τον χρόνο που έχει στη διάθεσή του. Οι ειδικοί εστιάζουν στη δημιουργία ενός προσαρμοσμένου προγράμματος που θα βελτιώσει την κατάστασή του πελάτη με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και μακροπρόθεσμα. Όπως αναφέρει το Le Gossip, η τιμή νοσηλείας ξεπερνά τα 300.000 ευρώ τον μήνα.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο πρίγκιπας Αλβέρτος τόνισε στο People ότι η απόφαση της Σαρλίν να αναζητήσει ιατρική περίθαλψη λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στο Μονακό ελήφθη από κοινού, με τη βοήθεια των αδερφών της πριγκίπισσας του Μονακό. Όπως τόνισε ο Αλβέρτος, η 43χρονη πριγκίπισσα υποφέρει από βαθιά «εξάντληση, συναισθηματική και σωματική», απορρίπτοντας διάφορες φήμες, λέει ότι η ανάρρωσή της χρειάζεται κλινική φροντίδα που θα διαρκέσει τουλάχιστον αρκετές εβδομάδες.

Σχολιάζοντας τις φήμες ότι το ζευγάρι βρίσκεται στη μέση μιας κρίσης γάμου, ξεκαθαρίζει: «Μάλλον θα το πω αυτό πολλές φορές, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με εμάς. Θέλω να το καταστήσω σαφές. Αυτά είναι οχι προβλήματα στη σχέση μας, όχι με τη σχέση μεταξύ ενός συζύγου. Είναι διαφορετικής φύσης».

Η επιστροφή της Σαρλίν στο Μονακό πριν 15 ημέρες περίπου, μετά από έξι μήνες στη Νότια Αφρική «πήγε πολύ καλά τις πρώτες ώρες και μετά έγινε αρκετά εμφανές ότι δεν ήταν καλά», είπε ο Αλβέρτος.

Ωστόσο, φίλοι Σαρλίν, όπως δήλωσαν αποκλειστικά πηγές στο Page Six, ανησυχούν ότι η βασιλική οικογένεια του Μονακό υποβαθμίζει τη σοβαρότητα της κατάστασής της μετά και τις δηλώσεις του πρίγκιπα Αλβέρτου σε συνέντευξή του στο People, όπου υποστήριξε ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν έχει μπει σε μονάδα ψυχικής υγείας μετά την επιστροφή της στο πριγκιπάτο.

«Είναι άδικο να παρουσιάζεται ότι έχει κάποιο είδος ψυχικού ή συναισθηματικού προβλήματος», ανέφερε η πηγή. «Δεν ξέρουμε γιατί το παλάτι υποβαθμίζει ότι παραλίγο να πεθάνει στη Νότια Αφρική».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM