Ο Άστον Κούτσερ «μπήκε δυο φορές στο νοσοκομείο» όταν προετοιμαζόταν για το «Jobs»

Ο Άστον Κούτσερ «μπήκε δυο φορές στο νοσοκομείο» όταν προετοιμαζόταν για το «Jobs» Facebook Twitter
AP Photo/David J. Phillip
0

Η Μίλα Κούνις μίλησε για την περιπέτεια υγείας του συζύγου της, Άστον Κούτσερ, στα γυρίσματα της ταινίας «Steve Jobs», πριν έξι χρόνια. 

Μιλώντας στο Hot Ones, η 38χρονη ηθοποιός κλήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει διάφορες φήμες, ανάμεσά τους αν ο Κούτσερ είχε πάθει όντως παγκρεατίτιδα επειδή έπινε «υπερβολικά πολύ χυμό καρότου», ενώ προετοιμαζόταν για τον ρόλο του Στιβ Τζομπς. 

Ο Στιβ Τζομπς ήταν γνωστός για την αυστηρή διατροφή του, κυρίως λόγω του καρκίνου στο πάγκρεας, από τον οποίο έπασχε. 

Η Μίλα Κούνις είπε ότι η ταλαιπωρία του συζύγου της ήταν όντως αληθινή, αλλά στην πραγματικότητα «το υποτίμησε». «Ήταν τόσο χαζός. Έτρωγε μόνο σταφύλια σε ένα σημείο, ήταν τόσο ανόητο. Καταλήξαμε δύο φορές στο νοσοκομείο με παγκρεατίτιδα!», ανέφερε. 

Το τρέιλερ της ταινίας «Jobs» με πρωταγωνιστή τον Άστον Κούτσερ:

Το 2013, ο Άστον Κούτσερ - που ακολουθούσε μια διατροφή μόνο φρούτων για να μπει στον ρόλο της ομώνυμης ταινίας- είπε ότι «διπλώθηκε στα δυο από τον πόνο" λόγω των προβλημάτων με το πάγκρεας. 

«Αρχικά, μια διατροφή μόνο με φρούτα μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας», είχε δηλώσει τότε σε μια από τις προβολές της ταινίας. «Το πάγκρεάς μου τρελάθηκε. Ήταν πολύ τρομακτικό», πρόσθεσε. 

Δείτε το απόσπασμα στο 4.45:

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Διεθνή / Σλοβενία: Το κοινοβούλιο νομιμοποίησε την υποβοηθούμενη αυτοκτονία

Σύμφωνα με τον νέο νόμο, όσοι πάσχουν από ανίατη ασθένεια, έχουν διαύγεια και η κατάσταση της υγείας τους είναι τέτοια που δεν μπορούν πλέον να αντέξουν τους πόνους, έχουν το δικαίωμα να βάλουν τέλος στη ζωή τους
LIFO NEWSROOM
«Είμαστε εμείς οι ίδιοι και η κοινωνία σε δίκη»: Η υπόθεση Πελικό γίνεται θεατρικό έργο

Διεθνή / «Είμαστε εμείς οι ίδιοι και η κοινωνία σε δίκη»: Η υπόθεση Πελικό έγινε θεατρικό έργο

Το έργο έχει την υποστήριξη των δικηγόρων της Πελικό και φεμινιστικών ομάδων - Δημοσιογράφοι και ερευνητές έδωσαν πρόθυμα χιλιάδες σελίδες από τα σημειωματάριά τους για τη δίκη
LIFO NEWSROOM