Οι ταινίες που θα δούμε από αυτή την Πέμπτη 30/09 στις αίθουσες

Οι ταινίες που θα δούμε από αυτή την Πέμπτη 30/09 στις αίθουσες Facebook Twitter
O Ντάνιελ Κρεγκ στο «No Time to Die».
0

Η ταινία που περίμενε ο περισσότερος κόσμος για να δει –και η αγορά για να ανασάνει– καταφθάνει επιτέλους στις αίθουσες. Ο λόγος για το No Time to Die, την 25η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ, το πρώτο μπλοκμπάστερ που αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας τον Απρίλιο του 2020.

Ο δείκτης προσμονής για το κύκνειο άσμα του Ντάνιελ Κρεγκ στο κουστούμι του 007 είναι στην στρατόσφαιρα και, με δεδομένο τον τρόπο που τελειώνει το Spectre, είμαστε πραγματικά περίεργοι να δούμε τι άλλο προσθέτει στην ιστορία αυτού του Μποντ. Λέα Σεϊντού, Ρέιφ Φάινς, Κριστόφ Βαλτς, Ναόμι Χάρις και Μπεν Γουίσο επιστρέφουν στα πόστα τους, ενώ στον ρόλο του κακού βρίσκουμε τον Ράμι Μάλεκ (Bohemian Rhapsody, Mr. Robot).

Για τους σινεφίλ που θέλουν να κάνουν ένα διάλειμμα από τις Νύχτες Πρεμιέρας, οι οποίες συνεχίζουν μέχρι την Κυριακή, αλλά με κάτι φεστιβαλικών προδιαγραφών, έχουμε από τη μία την Ακρόαση, ένα γερμανικό δράμα με μια δασκάλα βιολιού που παίρνει υπό την αιγίδα της έναν μαθητή και παλεύει να τον κάνει τέλειο χρησιμοποιώντας ολοένα και σκληρότερες μεθόδους, και από την άλλη τον Εγκλωβισμένο, το δεύτερο φιλμ από την επονομαζόμενη Τριλογία της Αγάπης του Ισραηλινού Γιαρόν Σανί, με ήρωα έναν αστυνομικό που χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από έναν νεαρό.

Τέλος από 4 Οκτωβρίου θα προβάλλεται στον κινηματογράφο Στέλλα το Δεν Ακούμε τα Τραγούδια, σκηνοθετικό ντεμπούτο του Τάκη Παπαναστασίου, που συμμετείχε στο πρόγραμμα του 60ού Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Πολιτισμός / Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Ο οίκος ανακοίνωσε ότι ο σχεδιαστής εργαζόταν «μέχρι το τέλος» πάνω στις νέες γραμμές Emporio Armani και Giorgio Armani, αλλά και σε μια μεγάλη έκθεση για τα 50 χρόνια του οίκου
LIFO NEWSROOM