ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Κορωνοϊός: Νέο σποτ για τον εμβολιασμό παιδιών- «Η πανδημία πληγώνει και τα παιδιά»

Κορωνοϊός: Νέο σποτ για τον εμβολιασμό παιδιών- «Η πανδημία πληγώνει και τα παιδιά» Facebook Twitter
0

Ένα νέο σποτ για τον εμβολιασμό παιδιών ηλικίας 12-17 ετών, ενόψει της έναρξης της καινούργιας σχολικής χρονιάς, παρουσίασε η κυβέρνηση. 

Στο νέο σποτ, η Νικολέτα Μαστραντωνάκη, παιδίατρος επιμελήτρια Α’ ΕΣΥ, ΓΝ Παίδων Π&Α Κυριακού υπογραμμίζει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. 

«Ξέρουμε ότι η μετάλλαξη Δ είναι πιο επικίνδυνη, πληγώνει και τα παιδιά, ενώ οι βλάβες στον οργανισμό μπορεί να είναι μακροχρόνιες. Το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό» αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και προσθέτει «ήδη έχουν εμβολιαστεί 130.000 παιδιά ηλικίας 12-17, προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη των γονιών τους».

Η ανάρτηση συνοδεύεται από το νέο σποτ για τον εμβολιασμό των παιδιών ηλικίας 12-17 ετών, ενώ σημειώνει ότι οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για Εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών παιδιών και εφήβων ηλικίας 12-17 ετών στην σελίδα emvolio.gov.gr/neoi.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατατέθηκε η έφεση για το Μάτι: «Η απόφαση είναι απολύτως εσφαλμένη κατά την κρίση της»

Ελλάδα / Κατατέθηκε αίτηση έφεσης για το Μάτι: «Η απόφαση είναι απολύτως εσφαλμένη κατά την κρίση της»

«Η ίδια η Πυροσβεστική, η ίδια η Πολιτική Προστασία δεν προστατεύονται, όταν προστατεύονται εκείνοι που αφήνουν εγκληματικά να καούν και να πνιγούν 105 άνθρωποι», αναφέρουν συνήγοροι των θυμάτων
NEWSROOM