Από αύριο ξεκινούν πιλοτικά οι εμβολιασμοί έξω από εκκλησίες

Από αύριο ξεκινούν πιλοτικά οι εμβολιασμοί έξω από εκκλησίες Facebook Twitter
eurokinissi
0

Κινητά συνεργεία θα πραγματοποιούν πιλοτικά εμβολιασμούς έξω από ιερούς ναούς από αύριο Κυριακή 29 Αυγούστου.

Όπως είχε προαναγγείλει ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, οι εμβολιασμοί θα γίνουν πιλοτικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σχετικά με το πόσο είναι έτοιμο το σύστημα Υγείας να αντιμετωπίσει αυξημένη πίεση το φθινόπωρο ο υπουργός Υγείας μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε πως «το ΕΣΥ είναι εδώ έτοιμο για να δώσει ξανά τη μάχη αν χρειαστεί» και επανέλαβε ότι ο εμβολιασμός είναι μονόδρομος.

Σημειώνεται ότι το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί και από ιδιώτες γιατρούς. Όπως εξήγησε ο γγ του υπ. Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, τις επόμενες μέρες ιδιώτες γιατροί θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού εμβολιασμού στους ασθενείς τους αλλά και να προμηθευτούν εμβόλια ώστε να προχωρούν σε εμβολιασμούς στα ιατρεία τους ή κατ’ οίκον. Μέχρι στιγμής στο πρόγραμμα συμμετέχουν 1.000 γιατροί.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιδράσεις για τις επικείμενες συγχωνεύσεις τμημάτων στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Ελλάδα / Αντιδράσεις για τις επικείμενες συγχωνεύσεις τμημάτων στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Οι γονείς εκφράζουν την πλήρη αντίθεσή τους, επισημαίνοντας ότι η απόφαση ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά τη λειτουργία του σχολείου και τη μαθησιακή πορεία των παιδιών
LIFO NEWSROOM