Αυστραλία: Βίντεο κατέγραψε 54χρονο να κυνηγά και να παρενοχλεί 13χρονη σε ασανσέρ

Αυστραλία: Βίντεο δείχνει 54χρονο να κυνηγάει 13χρονη σε ασανσέρ - Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση Facebook Twitter
0

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 54χρονος στην Αυστραλία, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος μίας 13χρονης.

Μάλιστα, βίντεο αποτυπώνει τις ύποπτες κινήσεις του Glenn Roche, υπάλληλου Αστυνομικού Τμήματος στην Αυστραλία, ο οποίος φέρεται να επιχείρησε να κακοποιήσει την ανήλικη μέσα σε έναν ανελκυστήρα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν αυστραλιανά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το περιστατικό, το οποίο εξετάζουν οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές, σημειώθηκε στο  σιδηροδρομικό σταθμό Cabramatta στο Σίδνεϊ, τον Ιούλιο του 2019.

Ο 54χρονος είχε περάσει την ημέρα του μαζί με την οικογένεια του 13χρονου κοριτσιού. Οι κινήσεις του 54χρονου καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας και δημοσιεύθηκαν από το 7News.

Στο επίμαχο βίντεο ο Glenn Roche εμφανίζεται να «κυνηγά» το κορίτσι μέσα στο ασανσέρ και να το πιάνει σφιχτά από τη μέση, πριν γλιστρήσει στο έδαφος. Η ανήλικη κατάφερε να ξεφύγει και να πει στη μητέρα της τα όσα βίωσε.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η ανήλικη στο δικαστήριο, ο άνδρας την έσφιξε δύο φορές στο στήθος, στην προσπάθειά του να την πιάσει.

«Ήταν ένα παιχνίδι»

Ο Glenn Roche παραδέχθηκε στις Αρχές ότι τα ακούμπησε με τα χέρια του τη 13χρονη. Ωστόσο, υποστήριξε ότι ήταν ένα «τυχαίο γεγονός», καθώς  «έπαιζε» με την ανήλικη. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι δεν αποσκοπούσε σε σεξουαλική παρενόχληση. «Συνέβη επειδή άφησε το σώμα της να πέσει στο έδαφος και γλίστρησε μέσα από τα χέρια μου», φέρεται να υποστήριξε.

Η 13χρονη ενώπιον του δικαστηρίου είπε ότι ακόμα βλέπει εφιάλτες από την επίθεση και ότι φοβάται μήπως της ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΗΠΑ

Διεθνή / Ιράν: «Δεν βλέπουμε κανέναν λόγο να συνομιλήσουμε με τους Αμερικανούς»

Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών μιλώντας στο CBS News ξεκαθάρισε πως - παρά τους ισχυρισμούς του Τραμπ - το Ιράν δεν έχει ζητήσει ούτε κατάπαυση πυρός ούτε κάποια διαπραγμάτευση με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: Το Ηνωμένο Βασίλειο εξετάζει την πιο ενεργή συμμετοχή του στον πόλεμο

Ο Βρετανός υπουργός Ενέργειας Εντ Μίλιμπαντ αποκάλυψε ότι οι υπουργοί της κυβέρνησης εξετάζουν όλες τις επιλογές που έχει Ηνωμένο Βασίλειο να βοηθήσει στην επαναλειτουργία της ζωτικής σημασίας πλωτής οδού
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΟΚΟ ΜΠΛΕ ΠΟΛΗ

Διεθνή / Γιατί «η πιο μπλε πόλη του κόσμου» είναι μπλε; - Το μυστήριο με το Chefchaouen στο Μαρόκο

Τα πιθανά σενάρια για το μπλε χρώμα που κυριαρχεί στους τοίχους, στις σκάλες, στις πόρτες, στις καμάρες και στα πλακόστρωτα μιας από τις πιο πολυφωτογραφημένες περιοχές του Μαρόκου
THE LIFO TEAM
ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: Συνολικά 178 πλοία ελληνικών συμφερόντων στον Περσικό Κόλπο

«Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με το σύνολο της ναυτιλιακής κοινότητας, εκδίδουμε οδηγίες προς τα πλοία και τις εταιρείες και παρακολουθούμε όλα τα γεγονότα», λέει ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Στέφανος Γκίκας
THE LIFO TEAM