No.1

Κολύμβηση: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ντουντουνάκη στα 100 μ. πεταλούδα

Ευρωπαϊκό Υγρού Στίβου-Κολύμβηση: Χρυσό μετάλλιο η Ντουντουνάκη στα 100μ. πεταλούδα	Facebook Twitter
0

Πρωταθλήτρια Ευρώπης αναδείχθηκε η Άννα Ντουντουνάκη στα 100 μ. πεταλούδα, καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ.

 

Η 26χρονη πρωταθλήτρια της κολύμβησης τερμάτισε σε 57.37 στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Βουδαπέστη, για να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 100 μ. πεταλούδα.



Μαζί της, στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, θα ανέβει η Γαλλίδα Μαρί Γουατέλ, η οποία τερμάτισε στον ίδιο χρόνο, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Λουίς Χάνσον, από τη Σουηδία. 

 

Η Ντουντουνάκη, που ήδη έχει πάρει το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στα 100 μ. πεταλούδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκώβης, πριν από δύο χρόνια. 

 

Αθλητισμός
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αθλητισμός / Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραιτήθηκε ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης

Ο Πάολο Πετρέκα είχε αναλάβει την απευθείας τηλεοπτική μετάδοση της τελετής έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Μιλάνο- Κορτίνα κάνοντας σημαντικά λάθη στην περιγραφή του
THE LIFO TEAM