Βίσση - Βανδή φωτογραφήθηκαν μαζί με χάσταγκ γεμάτα υπαινιγμούς

Βίσση - Βανδή φωτογραφήθηκαν μαζί με χάσταγκ γεμάτα υπαινιγμούς Facebook Twitter
Instagram
0

Συνεργασίας συνέχεια, όπως φαίνεται για την Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή, οι οποίες ανάρτησαν φωτογραφίες όλο νόημα στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Η Άννα Βίσση, με το νέο ροζ μαλλί της, συνόδεψε μία σειρά από φωτογραφίες μαζί την Δέσποινα Βανδή γράφοντας στην λεζάντα «Επίσημη καλεσμένη η @desp1navandi ...special guest @garsenakos»

  #future #sharingideas #womeninaction #panik #dontpanic.

Η Δέσποινα Βανδή, από την άλλη, ανάρτησε και αυτή στον λογαριασμό της, φωτογραφία τους ενημερώνοντας τους ακολούθους της ότι ναι, ταιριάζουν σε πολλά, ακόμα και στον καφέ.

«Guess what...και στον καφέ ταιριάζουμε!😂 #almondcapuccino».

Σε μία από τις φωτογραφίες είναι και ο Γιώργος Αρσενάκος, ο CEO και συνιδρυτής της Panik Records γεγονός που ενισχύει τις υπόνοιες της συνεργασίας των δύο κυριών. Και αν κρίνει κανείς από τα hashtag #panik #dontpanic μάλλον προμηνύεται νέο τραγούδι.

Ωστόσο, καμία από τις δύο δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τον λόγο της συνάντησης, παρά άφησαν υπονοούμενα για μία μελλοντική συνεργασία.

Η πρώτη on stage συνάντηση των δύο, είχε γίνει στη σκηνή του «Just the 2 of Us». Τότε, για πρώτη φορά στα χρονικά η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή βρέθηκαν στο ίδιο πλατό και τραγούδησαν ντουέτο μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, προκαλώντας «σεισμό» στα social media. 

Όλα έδειχναν ότι είναι ένα καλά στημένο μάρκετινγκ με εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις, το οποίο έφτασε η ώρα μάλλον να οδηγήσει σε μία νέα συνεργασία.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

TV & Media / Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις σωματικές αλλαγές, την έκθεση στα ΜΜΕ και την καθυστερημένη διάγνωση του λεμφοιδήματος που την ταλαιπωρούσε επί σειρά ετών
LIFO NEWSROOM
Αλλαγές στη Eurovision 2026 μετά τη φετινή θύελλα αντιδράσεων - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

TV & Media / Αλλαγές στη Eurovision μετά τις φετινές αντιδράσεις - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

«Πραγματοποιήθηκε ευρεία διαβούλευση μεταξύ όλων των μελών και κανένα δεν τάχθηκε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ» ξεκαθάρισε ο Διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης της EBU
LIFO NEWSROOM
Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Η διαφορά μπορεί να είναι σημαντική

TV & Media / Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Κι όμως, έχει διαφορά

Μια νέα αμερικάνικη έρευνα διαπιστώνει ότι η ακρόαση άρθρων και ειδήσεων –σε σύγκριση με την ανάγνωσή τους– συχνά περιορίζει την κατανόηση του περιεχομένου τους και ενισχύει τα ακραία και αρνητικά στοιχεία του.
LIFO NEWSROOM