Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Για πρώτη φορά η ίδια στο δικαστήριο -Για τον έλεγχο της καριέρας της από τον πατέρα της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Για πρώτη φορά η ίδια στο δικαστήριο - Θα μιλήσει για τον έλεγχο της καριέρας της από τον πατέρα της πατ Facebook Twitter
EPA/Αρχείο
0

Στο δικαστήριο θα βρεθεί η Μπρίτνεϊ Σπίαρς προκειμένου να απευθυνθεί η ίδια στην έδρα για την υπόθεση της διαχείρισης της περιουσίας και της καριέρας της, αποκλειστικά από τον πατέρα της τα τελευταία χρόνια.

Η 39χρονη σταρ, βρίσκεται υπό καθεστώς επιτήρησης ήδη από το 2008, αλλά σπάνια συμμετέχει σε ακροάσεις δικαστηρίου και δεν έχει σχολιάσει δημοσίως τη νομική ρύθμιση, που της έχει επιβληθεί.

Αυτή ορίζει ότι ένας σύμβουλος, που διορίζεται από δικαστήριο, στην δική της περίπτωση ο πατέρας της. ελέγχει τα προσωπικά και οικονομικά της θέματα, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής περίθαλψης, της ασφάλειας και της καριέρας της.

«Η πελάτισσά μου (Μπρίτνεϊ Σπίαρς) ζήτησε ακρόαση κατά την οποία μπορεί να απευθυνθεί απευθείας στο δικαστήριο», δήλωσε ο δικηγόρος της τραγουδίστριας, Σάμιουελ Ίνχαμ στο δικαστήριο την Τρίτη. «Ζήτησε να γίνει άμεσα», πρόσθεσε.

Ο δικαστής όρισε την ακρόαση της Σπίαρς για τις 23 Ιουνίου αν και παραμένει άγνωστο ποια σημεία θα θίξει η τραγουδίστρια.


Ο πατέρας της Τζέιμς Σπίαρς  διορίστηκε επιτηρητής της κόρης του το 2008, όταν η ποπ σταρ νοσηλεύτηκε για ψυχιατρική θεραπεία μετά από την δημόσια κατάρρευσή της.

Η ίδια κατέστησε σαφές πέρυσι μέσω του δικηγόρου της ότι δεν θέλει πλέον τον πατέρα της να εμπλέκεται στις υποθέσεις της.


Η Σπίαρς δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση από τον Οκτώβριο του 2018, αν και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες και βίντεο της που χορεύει στο σπίτι της στο Λος Άντζελες.

Η κυκλοφορία ενός τηλεοπτικού ντοκιμαντέρ τον Φεβρουάριο έφερε νέα αναταραχή με το κίνημα των φανς της #FreeBritney να αναζωπυρώνεται.

Οι υποστηρικτές του #FreeBritney, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστήριο την Τρίτη, πιστεύουν ότι η Σπίαρς κρατείται «φυλακισμένη» και στέλνει κρυμμένα σήματα μέσω social media, προκειμένου να μπορέσει να έχει ξανά τον έλεγχο των οικονομικών και της ζωής της.

Με πληροφορίες του Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΙΑΛΙΤΙ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΙΑΣΜΟΣ

Διεθνή / Βρετανία: Η «συγγνώμη» του Channel 4 για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης σε ριάλιτι

Η επικεφαλής του βρετανικού καναλιού δήλωσε ότι πιστεύει ότι το κανάλι ενήργησε σωστά, αλλά ότι «λυπάται βαθιά» για την ταραχή που προκάλεσε στις συμμετέχουσες
THE LIFO TEAM
ΜΠΑΡΝΕΪ ΦΡΑΝΚ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΠΑ

Διεθνή / Πέθανε ο Μπάρνεϊ Φρανκ, ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος βουλευτής των ΗΠΑ, σε ηλικία 86 ετών

Ο Φρανκ υπηρέτησε στο Κογκρέσο από το 1981 έως το 2013 και υπήρξε βασικός «αρχιτέκτονας» του Dodd-Frank Act, του νομοσχεδίου που δημιούργησε νέους εποπτικούς μηχανισμούς και επέβαλε αυστηρότερους περιορισμούς στις τράπεζες μετά τη Μεγάλη Ύφεση του 2008
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / «Η πόρτα προς το μέλλον της Γάζας παραμένει κλειστή»: Οι υποσχέσεις Τραμπ για ανοικοδόμηση «κολλάνε»

H Γάζα παραμένει χωρίς σαφή ορίζοντα αποκατάστασης, με τους κατοίκους να συνεχίζουν να ζουν σε συνθήκες κρίσης και το πολιτικό μέλλον της περιοχής να παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο
THE LIFO TEAM