Στον εισαγγελέα ο 25χρονος που συνελήφθη για την επίθεση με καυστικό υγρό στην έγκυο

Στον εισαγγελέα ο 25χρονος που συνελήφθη για την επίθεση με καυστικό υγρό στην έγκυο Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου ο 25χρονος που συνελήφθη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε 25χρονη έγκυο γυναίκα, στην Κυψέλη.

 

Ο νεαρός άνδρας συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στο διαμέρισμα στο οποίο διαμένει στην Αθήνα. Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα για να του απαγγελθούν κατηγορίες και στη συνέχεια θα απολογηθεί στον ανακριτή.



Στο διαμέρισμά του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και συνελήφθη για αυτό, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο για την επίθεση με το καυστικό υγρό.

 

Στον εισαγγελέα ο 25χρονος που συνελήφθη για την επίθεση με καυστικό υγρό στην έγκυο Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI

 

Στον εισαγγελέα ο 25χρονος που συνελήφθη για την επίθεση με καυστικό υγρό στην έγκυο Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI

 

Η 25χρονη δέχθηκε την επίθεση λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής, στην οδό Ηπείρου στην Κυψέλη. Το θύμα κατονόμασε στον 25χρονο στη συμπληρωματική κατάθεσή της, καθώς στην αρχική είχε πει ότι δεν γνώριζε τον άνδρα που της επιτέθηκε. 

 

Η ίδια είπε στους αστυνομικούς ότι στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τον νεαρό άνδρα, με τον οποίο συναντήθηκε τυχαία την Κυριακή και έδωσαν ραντεβού για να μιλήσουν αργότερα, σύμφωνα με τον ANT1. Ο 25χρονος, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε το θύμα, επιθυμούσε να υπάρξει επανασύνδεση, κάτι που εκείνη απέρριψε και στη συνέχεια της έβαλε στο πρόσωπο ένα πανί με καυστικό υγρό.

 

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα, που διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό» με εγκαύματα στο πρόσωπο και έπειτα από νοσηλεία μερικών ημερών πήρε εξιτήριο.

 

 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM
Delivery

Θέματα / Οι αόρατοι ντελιβεράδες της Wolt και του efood:  Μια νέα «Μανωλάδα» έξω από την πόρτα σου

Πίσω από την ταχύτητα των παραδόσεων και την ευελιξία της gig economy ξεδιπλώνεται ένα αθέατο δίκτυο εκμετάλλευσης, μαύρης και υποδηλωμένης εργασίας: διανομείς που δουλεύουν με εξαντλητικά ωράρια, πίεση και απειλές. Τι ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι διανομείς και τι απαντούν οι ψηφιακές πλατφόρμες.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ
Αργυρούπολη Τσεκούρι

Ελλάδα / Αργυρούπολη: 59χρονος απείλησε άλλον οδηγό με τσεκούρι μετά από καβγά στον δρόμο

Κατά τον έλεγχο στο όχημά του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα τσεκούρι, ένα σκεπάρνι, ένα αεροβόλο πιστόλι, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου 52 γραμμαρίων
THE LIFO TEAM
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ και χρυσές λίρες

Ελλάδα / Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ, ράβδοι χρυσού και λίρες

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην εισαγγελία για ποινικές διώξεις, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για πιθανούς νέους εμπλεκόμενους - Κατασχέθηκαν μεγάλα ποσά μετρητών, χρυσός και πολύτιμα αντικείμενα
THE LIFO TEAM