ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Ο δημιουργός του «Rick & Morty» ετοιμάζει animation για την Αρχαία Ελλάδα

Ο δημιουργός του «Rick & Morty» ετοιμάζει animation για την Αρχαία Ελλάδα Facebook Twitter
0

Ο Dan Harmon, συνδημιουργός του «Rick & Morty», ετοιμάζει νέα πρωτότυπη σειρά animation για την Αρχαία Ελλάδα

Το σόου, που μέχρι στιγμής δεν έχει τίτλο, θα λαμβάνει χώρα στην Αρχαία Ελλάδα, εστιάζοντας σε μια οικογένεια ανθρώπων, θεών και τεράτων που προσπαθούν να διοικήσουν μια από τις πρώτες πόλεις του κόσμου χωρίς να αλληλοσκοτωθούν. 

Ο βραβευμένος με Emmy Dan Harmon υπέγραψε συμφωνία με την Fox Entertainment το 2020 και η συγκεκριμένη σειρά θα είναι το πρώτο προϊόν της συνεργασίας τους. 

«Αφήστε στον Dan Harmon να μετατρέψει την μυθολογία της Αρχαίας Ελλάδας σε μια απίστευτα οξεία σάτιρα στην πολιτική του σήμερα, τους celebrities και την ποπ κουλτούρα», σχολίασε ο Michael Thorn, επικεφαλής του ψυχαγωγικού τμήματος της Fox. 

«Το πρότζεκτ είναι μια απίστευτα ασεβής οικογενειακή κωμωδία όπως την εξιστορεί ένας από τους πιο ευρηματικούς αφηγητές. Είμαστε περήφανοι για τη συνεργασία με τον Dan σε αυτήν τη σειρά, που ενισχύει τους δεσμούς μας με το σύμπαν των κινουμένων σχεδίων και αποτελεί σημαντικό πρώτο βήμα για σειρά animation εξ ολοκλήρου δική μας», πρόσθεσε. 

Το Fox στοχεύει σε πρεμιέρα μέσα στο 2022 ενώ το casting των ηθοποιών που θα δανείσουν τις φωνές τους είναι σε εξέλιξη.

Με πληροφορίες από IndieWire

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM
Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM