ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Μπεκατώρου: Κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση κι άλλης αθλήτριας της ιστιοπλοΐας- Δεν έχει παραγραφεί το αδίκημα

Μπεκατώρου: Κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση κι άλλης αθλήτριας της ιστιοπλοΐας- Δεν έχει παραγραφεί το αδίκημα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Η Σοφία Μπεκατώρου προέβη σε νέες αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στον εισαγγελέα, κατονομάζοντας άλλη περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης αθλήτριας της ιστιοπλοΐας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας κατά τη διάρκεια της τρίωρης κατάθεσής της, εκτός από την προσωπική της υπόθεση, για την οποία έχει μιλήσει δημόσια, κατέθεσε στον εισαγγελέα όσα γνωρίζει για τη σεξουαλική κακοποίηση άλλης αθλήτριας στον χώρο του αθλήματος.

Μάλιστα, σε αυτή την περίπτωση δεν έχει επέλθει παραγραφή σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Καθημερινή», κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να διερευνηθεί ποινικά.

Μετά την κατάθεσή της η Σοφία Μπεκατώρου εξέφρασε την ελπίδα να μιλήσουν και άλλα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

«Κατέθεσα για την προσωπική μου υπόθεση. Ελπίζω ότι με αφορμή αυτή θα βγουν κι άλλες γυναίκες να μιλήσουν και άνθρωποι που έχουν βιώσει τη σεξουαλική κακοποίηση, έτσι ώστε να μπορέσει η κοινωνία μας να είναι πιο υγιής και να μη φοβόμαστε», δήλωσε η Ολυμπιονίκης και συμπλήρωσε:

«Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τις καταγγελίες του Νίκου Κακλαμανάκη στη Βουλή και η συσπείρωση που κάναμε με όλους τους αθλητές ελπίζουμε ότι θα βοηθήσουν στην εξυγίανση του ελληνικού αθλητισμού».

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει ο συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

Ελλάδα / Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

«Σκοτώνεις 104; Πλημμέλημα και πας σπίτι σου με 10 ευρώ την ημέρα» σχολιάζει συγγενής θύματος στο Μάτι που προσήχθη αφού πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο με το άκουσμα της απόφασης
NEWSROOM