Δωρεάν rapid tests αύριο στο κέντρο της Αθήνας- Τι μήνυμα πρέπει να στείλουν οι πολίτες στο 13033

Δωρεάν rapid tests αύριο στο κέντρο της Αθήνας- Τι μήνυμα πρέπει να στείλουν οι πολίτες στο 13033 Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Δωρεάν rapid tests για τον κορωνοϊό θα κάνει αύριο, Τρίτη, ο ΕΟΔΥ, στο κέντρο της Αθήνας.

Οι έλεγχοι θα γίνονται στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Ερμού, μέσα από το αυτοκίνητο. Τα rapid tests θα διενεργούνται από τις 10.00 το πρωί έως τις 3.00 το μεσημέρι.

Οι πολίτες, προκειμένου να μεταβούν στο σημείο για να υποβληθούν στον έλεγχο, θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, καθώς και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.

Από τα 427 νέα κρούσματα κορωνοϊού που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ, τα 200 καταγράφηκαν στην Αττική. Οι περισσότερες νέες μολύνσεις εντοπίστηκαν στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών, όπου καταγράφηκαν 48 κρούσματα.

Συγκεκριμένα, τα κρούσματα της Αττικής εντοπίστηκαν στις εξής περιφερειακές ενότητες: 26 στην Ανατολική Αττική, 20 στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, 38 στον Δυτικό Τομέα Αθηνών, 15 στη Δυτική Αττική, 48 στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών, 17 στον Νότιο Τομέα Αθηνών, 35 στον Πειραιά και 1 στην περιφερειακή ενότητα Νήσων.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά μετά την έκρηξη σε τράπεζα στην Θεσσαλονίκη

Ελλάδα / Βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά μετά την έκρηξη σε τράπεζα στην Θεσσαλονίκη

Σε βίντεο που τραβήχτηκε λίγα λεπτά μετά την έκρηξη, διακρίνονται αστυνομικοί να σπεύδουν στο σημείο, χωρίς αρχικά να έχουν αντιληφθεί την παρουσία της βαριά τραυματισμένης γυναίκας
LIFO NEWSROOM