ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Βρετανία: Περισσότεροι στρατιώτες για τις ουρές στο Ντόβερ, 4.500 νταλίκες αναχώρησαν

Βρετανία: Περισσότεροι στρατιώτες για τις ουρές στο Ντόβερ, 4.500 νταλίκες αναχώρησαν Facebook Twitter
0

Περισσότερες από 4.500 νταλίκες, που είχαν εγκλωβιστεί για μέρες στο Ντόβερ, αναχώρησαν από σημείο, καθώς η Βρετανία έστειλε περισσότερους στρατιώτες για να εντατικοποιηθούν τα τεστ κορωνοϊού.

Την Πέμπτη αποκαταστάθηκε η σύνδεση με τη Γαλλία, έπειτα από το μπλοκάρισμα που είχε επιβληθεί λόγω του νέου στελέχους κορωνοϊού που έχει εξαπλωθεί στη Βρετανία. Σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών, Γκραντ Σαπς, περισσότερα από 4.500 φορτηγά έχουν αναχωρήσει από το Ντόβερ, ενώ έχουν γίνει πάνω από 10.000 τεστ κορωνοϊού, από τα οποία 24 βρέθηκαν θετικά.

Η Βρετανία έστειλε επιπλέον στρατιώτες προκειμένου να βοηθήσουν να μειωθούν οι ουρές φορτηγών, των οποίων οι οδηγοί περιμένουν ώστε να υποβληθούν σε έλεγχο, για να μπορέσουν να φύγουν. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ εστάλησαν 800 στρατιώτες, ως ενισχύσεις για τους 300 που είχαν μεταφερθεί αρχικά εκεί.

Με πληροφορίες από Reuters

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζελένσκι: «Δεν πιστεύω ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ενόσω διαρκεί ο πόλεμος»

Διεθνή / Ζελένσκι: «Δεν πιστεύω ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ενόσω διαρκεί ο πόλεμος»

«Όταν προσκαλούμε μια χώρα να ενταχθεί στo NATO, δεν χρειαζόμαστε απλώς μια πλειοψηφία, αλλά την τέλεια συμφωνία μεταξύ και των 32 μελών» δήλωσε από την πλευρά του ο Γενς Στόλτενμπεργκ
NEWSROOM