ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Πρίγκιπας Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπας Λούι μιλούν στην κάμερα για πρώτη φορά

Πρίγκιπας Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπας Λούι μιλούν στην κάμερα για πρώτη φορά Facebook Twitter
0

Οι πρίγκιπας Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπας Λούι ενώθηκαν για να κάνουν την πρώτη τους σόλο επίσημη βασιλική εμφάνιση μπροστά στην κάμερα. 

Σε βίντεο, που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα των γονιών τους, Δούκα και Δούκισσας του Κέιμπριτζ, τα τρία νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας κάνουν στον 94χρονο ραδιοτηλεοπτικό παραγωγό και φυσιολάτρη Ντέιβιντ Ατένμπορο από μια ερώτηση ο καθένας τους- ενώνοντας τις φωνές τους για να βοηθήσουν στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση σχετικά με τις περιβαλλοντικές προκλήσεις. 

Πρώτος ξεκινά ο 7χρονος Τζορτζ που λέει, «Γεια σου Ντέιβιντ Ατένμπορο. Ποιο πιστεύεις ότι είναι το επόμενο ζώο που θα εξαφανιστεί;», με τον Ατένμπορο να απαντά πως ελπίζει αυτό να μην συμβεί ξανά. 

Μετά την σίγουρη και καθαρή φωνή του Τζορτζ, έρχεται η 5χρονη Σάρλοτ που ελαφρώς αγχωμένη, ρωτά: «Γεια σου Ντέιβιντ Ατένμπορο, μου αρέσουν οι αράχνες. Εσένα σου αρέσουν;». 

Τελευταίος παίρνει τον λόγο ο 2 ετώ Λούι που ρωτά τον Ατένμπορο ποιο ζώο του αρέσει περισσότερο, προφέροντας ταυτόχρονα με χαριτωμένο και πολύ αστείο τρόπο την λέξη «animal». 


Το βίντεο σηματοδοτεί την πρώτη φορά που πολύς κόσμος ακούει τις φωνές των τριών παιδιών του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.  

Στο παρελθόν έχουν ακουστεί να λένε κάποιες λέξεις, όπως όταν πέρυσι εξερευνούσαν τον κήπο της μητέρας τους στο Chelsea Flower Show. 

Το περασμένο σαββατοκύριακο, οι πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλέτον δημοσίευσαν μερικές οικογενειακές φωτογραφίες από τον κήπο του Παλατιού του Κένσιγκτον όπου συναντήθηκαν με τον Ντέιβιντ Ατένμπορο. 

Πρίγκιπας Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπας Λούι μιλούν στην κάμερα για πρώτη φορά Facebook Twitter
Πρίγκιπας Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπας Λούι μιλούν στην κάμερα για πρώτη φορά Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM
Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM