ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Σάκκαρη: Πάλεψε, αλλά έχασε από την Σερένα Γουίλιαμς στους «16» του US Open

Σάκκαρη: Πάλεψε, αλλά έχασε από την Σερένα Γουίλιαμς στους «16» του US Open Facebook Twitter
EPA
0

Η Μαρία Σάκκαρη το πάλεψε, αλλά αυτή τη φορά η Σερένα Γουίλιαμς αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο και έβαλε τέλος στην πορεία της Ελληνίδας τενίστριας στο US Open.

Η Σάκκαρη τέθηκε αντιμέτωπη με την Γουίλιαμς για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες. Αν και στο Western & Southern Open είχε αποκλείσει την Αμερικανίδα, στο US Open δεν κατάφερε να το πετύχει ξανά.

Η Σερένα Γουίλιαμς πήρε το πρώτο σετ με 6-3, αλλά η Σάκκαρη ισοφάρισε με 7-6 στο τάι μπρέικ. Όμως, στο τρίτο και καθοριστικό σετ, παρότι η 25χρονη ξεκίνησε δυναμικά, τελικά η Αμερικανίδα με 6-3 ήταν εκείνη που πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά, κρατώντας ζωντανό το όνειρό της για την κατάκτηση του 24ου Γκραν Σλαμ της καριέρας της.


Όταν ρωτήθηκε αν σκεφτόταν την ήττα της από την Σάκκαρη, η Γουίλιαμς παραδέχθηκε ότι αυτό υπήρχε στο μυαλό της. «Σαφώς και το σκέφτηκα, αλλά για λίγο, επειδή ήταν ένα εντελώς διαφορετικό ματς και μια εντελώς διαφορετική στιγμή εδώ», είπε η Αμερικανίδα μετά την αναμέτρησή τους. «Τα πήγαινε τόσο καλά και ήταν τόσο επιθετική, απλά ήξερα ότι έπρεπε να κάνω το ίδιο», συμπλήρωσε αναφερόμενη στην Σάκκαρη.

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ