Κρήτη: Ντελίβερι εν πλω στο πλήρωμα της φρεγάτας ΣΠΕΤΣΑΙ - Σουβλάκια και ροφήματα με αλόη

Κρήτη: Ντελίβερι εν πλω στο πλήρωμα της φρεγάτας ΣΠΕΤΣΑΙ - Σουβλάκια και ροφήματα με αλόη Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Περίπου 90 σουβλάκια παραδόθηκαν στα μέλη τους πληρώματος της φρεγάτας ΣΠΕΤΣΑΙ που βρισκόταν αγκυροβολημένη ανοιχτά του λιμανιού της Ιεράπετρας τον Δεκαπενταύγουστο.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο Μανώλης Μιχελαράκης, πρόεδρος του Συλλόγου Επιχειρήσεων Καφέ - Εστίασης στην Ιεράπετρα με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6. Όπως ανέφερε τα σουβλάκια ήταν κέρασμα ενός τοπικού επιχειρηματία που αρνήθηκε τόσο να πάρει χρήματα από το πλήρωμα, όσο και να καλυφθεί το κόστος από τον σύλλογο των επαγγελματιών. 

Τα σουβλάκια, σύμφωνα με τον κ. Μιχελαράκη, παραδόθηκαν με ταχύπλοο στη φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού, μέσα σε περίπου πέντε λεπτά, ενώ υπήρξε μεγάλη προσφορά από τους κατοίκους για το πρωτότυπο αυτό ντελίβερι. Μαζί με τα σουβλάκια, οι επιχειρηματίες της περιοχής, έστειλαν τοπικά προϊόντα και ροφήματα με αλόη.

 

Η φρεγάτα ΣΠΕΤΣΑΙ λαμβάνει μέρος στην επιχείρηση παρακολούθησης του τουρκικού ερευνητικού πλοίου ORUC REIS στην Ανατολική Μεσόγειο. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM
Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM