Τομ Χανκς και Ρίτα Γούιλσον συνάντησαν Μητσοτάκη-Μαρέβα και πόζαραν με τα ελληνικά διαβατήρια

Τομ Χανκς και Ρίτα Γούιλσον συνάντησαν Μητσοτάκη-Μαρέβα και πόζαραν με τα ελληνικά διαβατήρια Facebook Twitter
0

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον συναντήθηκαν με το πρωθυπουργικό ζεύγος στην Πάρο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε μία όχι εντελώς αυθόρμητη φωτογραφία των τεσσάρων στο Instagram. 

Στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου ο δημοφιλής ηθοποιός και η σύζυγός του είχαν πολιτογραφηθεί Έλληνες και στην φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Μαρέβα Γκραμπόφσκι πόζαραν στον φακό με τα ελληνικά διαβατήριά τους ανά χείρας. 

«Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι πλέον υπερήφανοι Έλληνες πολίτες», έγραψε ο πρωθυπουργός στο Instagram ανεβάζοντας την φωτογραφία στον λογαριασμό του. 

View this post on Instagram

@ritawilson @tomhanks are now proud Greek citizens! 🇬🇷👍

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) on

Στις 27 Δεκεμβρίου, ο τότε πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, είχε υπογράψει την τιμητική πολιτογράφηση του γνωστού Αμερικανού ηθοποιού. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Χανκς έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram ως Έλληνας πολίτης, γράφοντας τις ευχές του στα greeklish. 

«Ξεκινώ το 2020 ως επίτιμος πολίτης της Ελλάδας. Kronia pola! (που σημαίνει περίπου ευτυχισμένη χρονιά!)», έγραψε στον λογαριασμό του ο διάσημος ηθοποιός, συνοδεύοντας τις ευχές από μια φωτογραφία της σκιάς του που διαγράφεται πάνω σε ένα αρχαίο ελληνικό άγαλμα.

View this post on Instagram

Starting 2020 as an Honorary citizen of all of Greece! Kronia pola! ( more or less, “happy year!”). Hanx

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

Τα τελευταία 11 χρόνια, ο δημοφιλής ηθοποιός και η σύζυγός του διατηρούν μία βίλα 450 τετραγωνικών μέτρων στην Αντίπαρο. Ακόμα και πριν επενδύσουν στην Ελλάδα, το ζευγάρι επισκεπτόταν κάθε χρόνο τη χώρα μας - άλλωστε η Γουίλσον είναι ελληνικής καταγωγής.

Το πετρόκτιστο σπίτι τους βρίσκεται ανάμεσα στα Γλυφά και στη Χώρα και είναι χτισμένο σε μια έκταση περίπου έξι στρεμμάτων, η οποία είχε αγοραστεί πριν από δεκατέσσερα χρόνια.

Τομ Χανκς και Ρίτα Γούιλσον συνάντησαν Μητσοτάκη-Μαρέβα και πόζαραν με τα ελληνικά διαβατήρια Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο του Λούβρου: Οι πρώτες φωτογραφίες του στέμματος της Γαλλίδας αυτοκράτειρας Ευγενίας μετά τη ληστεία

Πολιτισμός / Μουσείο του Λούβρου: Οι πρώτες φωτογραφίες του στέμματος της Γαλλίδας αυτοκράτειρας Ευγενίας μετά τη ληστεία

Από το στέμμα λείπει ένας από τους οκτώ χρυσούς αετούς που το διακοσμούσαν, ωστόσο διατηρεί και τα 56 σμαράγδια του, καθώς και όλα εκτός από 10 από τα συνολικά 1.354 διαμάντια του
THE LIFO TEAM
Πολιτικά Grammys με λάτιν αιχμές και απειλές για μηνύσεις

Grammys 2026 / Πολιτικά Grammys με λάτιν αιχμές και απειλές για μηνύσεις

Μετά από μια δεκαετία άφθονης Τέιλορ Σουίφτ και επιβράβευσης της Μπιγιόνσε, οι απαλές διαμαρτυρίες εξελίχθηκαν σε ανοιχτές πολιτικές κορόνες με αρχηγό της αντιπολίτευσης τον Bad Bunny.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ