LIVE!

Βίντεο: Έκανε βουτιά σε ενυδρείο καταστήματος, επειδή το υποσχέθηκε στο TikTok

Βίντεο: Έκανε βουτιά σε ενυδρείο καταστήματος, επειδή το υποσχέθηκε στο TikTok Facebook Twitter
0

Τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος για να «ικανοποιήσει» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Στην περίπτωση του Κέβιν Γουάιζ η απάντηση είναι: βουτιά σε ενυδρείο καταστήματος.

Ο 26χρονος μπήκε σε μπελάδες, όταν αποφάσισε να κολυμπήσει στο ενυδρείο καταστήματος στη Λουιζιάνα, το οποίο πουλά είδη ψαρέματος και κυνηγιού μεταξύ άλλων. Και αυτό γιατί δεν ήθελε να αθετήσει την υπόσχεση που είχε δώσει στο TikTok.

Ο Γουάιζ είχε δεσμευθεί ότι αν κέρδιζε 2.000 followers στην πλατφόρμα, θα βουτούσε στο ενυδρείο. «Πήρα πολλούς περισσότερους και δεν ήθελα να φανώ ψεύτης», είπε ο 26χρονος και έκανε πράξη την υπόσχεση, βουτώντας στο ενυδρείο, που είχε ψάρια. Πιθανότατα δεν είχε υπολογίσει όμως την αντίδραση του καταστήματος, που δεν εντυπωσιάστηκε από το κατόρθωμά του.

Έτσι, απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βάρος του, ενώ το κατάστημα ζητά να επιβαρυνθεί ο Γουάιζ με το κόστος για το άδειασμα του ενυδρείου, αλλά και τον καθαρισμό που έπρεπε να γίνει, μετά τη βουτιά του 26χρονου.

Παρόλα αυτά, ο Γουάιζ δήλωσε στο KSLA-TV ότι σκοπεύει να συνεχίσει να φτιάχνει βίντεο για τους followers του, αν και προειδοποίησε τον κόσμο να μην κάνει τέτοιες «αυθόρμητες» κινήσεις όπως εκείνος.

 
Διεθνή
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Πηγές από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας αναφέρουν ότι στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων η ανοχή του βρετανού μονάρχη τελείωσε - Ο πρίγκιπας Άντριου αποχώρησε μέσα στη νύχτα από το σπίτι του στο Royal Lodge
THE LIFO TEAM