Ζωγράφου:Αιματηρή συμπλοκή μαθητών – Μαχαιρώθηκε 15χρονος

Ζωγράφου:Αιματηρή συμπλοκή μαθητών – Μαχαιρώθηκε 15χρονος Facebook Twitter
0

Ένας 15χρονος τραυματίστηκε από μαχαίρι μετά από συμπλοκή μαθητών από διαφορετικά σχολεία στην περιοχή του Ζωγράφου. 

Το περιστατικό μετέδωσαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ΑΝΤ1 και ΕΡΤ και κατά τις πληροφορίες σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στην περιοχή του Ζωγράφου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δύο ομάδες μαθητών οι οποίες προέρχονταν από διαφορετικά σχολεία - της Καισαριανής και του Ζωγράφου- είχαν δώσει «ραντεβού» για να λύσουν διαφορές το οποίο οδήγησε σε συμπλοκή και ένας 15χρονος τραυματίστηκε στον μηρό από μαχαίρι. Την αστυνομία ειδοποίησαν οι γείτονες που άκουσαν τη φασαρία. Ο έφηβος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματά, όπου νοσηλεύεται χωρίς να δεν διατρέχει κίνδυνο.

Οι αρχές ερευνούν το περιστατικό, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει προσαγωγές ή συλλήψεις ενώ το επεισόδιο θεωρείται ως περιστατικό ενδοσχολικής βίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Ελλάδα / Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Συγκίνηση προκαλεί η απόφαση των οικογενειών των δύο παιδιών να δωρίσουν τα όργανά τους – «Η καρδιά του θα χτυπάει κάπου αλλού και θα την ακούω», λέει ο πατέρας του 12χρονου
LIFO NEWSROOM
Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Ελλάδα / Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο φυγόποινος πρώην επικεφαλής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων – Καταζητούνταν μετά την καταδίκη του για την τραγωδία στο Μάτι
LIFO NEWSROOM