Πώς ασχοληθήκατε με το τραγούδι;

Τυχαία, αλλά πάντα και παντού τραγουδούσα, οπότε το «τυχαία» μάλλον το είχα προγραμματίσει.

Περιμένατε ποτέ να γίνετε τόσο διάσημη όταν πρωτοξεκινούσατε;

Τίποτα απ' ό,τι μου έχει συμβεί, από τότε που ήρθα στην Αθήνα, δεν το περίμενα ούτε το ονειρεύτηκα. Όλα ήρθαν απλά, χωρίς βιαστικές και γρήγορες κινήσεις. Το μόνο που με ενδιέφερε και συνεχίζει να με ενδιαφέρει είναι το καλό τραγούδι και η συνέπεια σ' αυτό που κάνω.

Έχει η επιτυχία τίμημα;

Και βέβαια έχει, αλλά είναι πολύ μικρό σε σχέση με τις χαρές και τις μοναδικές στιγμές που με ευλόγησε ο Θεός να εισπράξω.

Πώς αντιμετωπίζετε τη δημοσιότητα καθημερινά; Πόσο δύσκολο είναι;

Όσο περνά ο καιρός μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι την αναγνωρισιμότητα στην καθημερινή ζωή. Είναι δυνατόν να μου δημιουργεί δυσκολίες η αγάπη του κόσμου; Η έκφραση της αγάπης, του θαυμασμού, με όποιον τρόπο, είναι πάντα καλοδεχούμενη.

Πώς περνάτε κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Βοτανικό; Μιλήστε μου λίγο για το πρόγραμμα.

Στον Βοτανικό βρίσκομαι για τέταρτη χρονιά και νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου. Όλα τα χρόνια πέρασα όμορφα καθώς και φέτος με τον Νίκο Μαρκόπουλο υπάρχει μια αρμονική συνεργασία· απόδειξη αυτού βέβαια είναι η επιτυχία μας από τον Οκτώβρη που ξεκινήσαμε ως τα τέλη του Μάρτη που θα φτάσουμε στις «τελευταίες μας βραδιές».

Ποιο είναι το πιο περίεργο σχόλιο που σας έχουν κάνει ποτέ από τότε που ξεκινήσατε την καριέρα σας;

Ξέρετε, η σχέση μου με τον κόσμο ήταν και είναι πάντα καθαρή και ειλικρινής. Αυτό βοήθησε ώστε όταν μου μιλούν οι άνθρωποι, απλά να μου εκφράζουν τη συμπάθεια τους, την αγάπη τους και κυρίως να μου λένε «τα δικά τους» σαν καλοί φίλοι.

Τα επόμενα σχέδιά σας; Τι ανυπομονείτε να γίνει στο μέλλον;

Μετά τον Βοτανικό ξεκινάω μια σειρά εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα. Ταυτόχρονα ετοιμάζω έναν δίσκο με αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών. Χαίρομαι αφάνταστα και για τα δυο.