TO ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΙΜΑ. Στο Six D.O.G.S την Πέμπτη (30/06) λάιβ των Three Way Plane (πανκ, φανκ, dub στο ίδιο καζάνι) μαζί με τους Three Way Plane, την Παρασκευή (01/07) μια σπουδαία συναυλία με τους Big Blood απ’ το Πόρτλαντ, οι οποίοι έρχονται μερικούς μήνες μετά τον αριστουργηματικό δίσκο «Dark country magic» κι έχουν τα διαπιστευτήρια μιας από τις καλύτερες μπάντες της psych folk σκηνής (μαζί τους οι Betty Loop Loop, δηλαδή το σχήμα του Κτίρια τη Νύχτα και του Άγγελου Κυρίου, ενώ η Colleen Kinsella των Big Blood θα παρουσιάσει αποσπάσματα της τελευταίας της εργασίας στο Project Space του D.O.G.S). Την Τρίτη (05/07) οι Future Islands επιστρέφουν στην Αθήνα μόλις λίγους μήνες μετά την προηγούμενη εμφάνισή τους (που ήταν από τις καλύτερες συναυλίες της σεζόν) και ηγούνται ενός μίνι φεστιβάλ μαζί με τους Pockets Full Of Sand (κάτι μεταξύ Pavement και Sonic Youth, απλώς γεννημένοι στην Ελλάδα), τους Masturbation Goes Cloud (που κάθε φορά εμφανίζονται και καλύτεροι) και τον Pan Pan, o οποίος θα παίξει με την μπάντα του στον διπλανό χώρο του Project Space. Tέλος, την Τετάρτη (06/07) στις 19:00 το Πρόγραμμα Κοινωνικοποίησης του Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Ενηλίκων και η Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας διοργανώνουν τις «Γέφυρες», μία εκδήλωση γνωριμί- ας με τα μέλη και τις δραστηριότητές του, η οποία θα περιλαμβάνει εικαστική έκθεση, θεατρικό, χοροκινητικό και μουσικό δρώμενο.

 

ΤΕΧΑCO. Στο ΤΩΡΑ Κ44, την Πέμπτη (30/06) νέο MTV Yo! Raps Party με λάιβ του Phyrosan και dj set από τον QB Mix, την Παρασκευή (01/06) πάρτι της Ntrop Recordings για την κυκλοφορία του single Texaco του Jay Loot με τους Leon Segka (μαζί με τη Mary), Lilis Dimitris και Loot στα decks, το Σάββατο (02/06) το Handz Up πάρτι κατεβαίνει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα μ’ ένα back to back dj set από τους DJs Skone και Mr. Soundproof, την Τρίτη (05/07) λάιβ των Red Bohemian Lodge μαζί με τους Audiobreed και την Τετάρτη (06/07) ένα δίωρο σετ ακουστικών διασκευών αγαπημένων πανκ και σκα κομματιών απ’ τους Νίκο Νεόφυτο, Χρήστο Κρητικό (Bad Bid), Νίκο Τσιολέκα (Day Oof) και Βίκτωρα Τσιολέκα.

 

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ. Στο Higgs το Σάββατο (02/07) οι Digital Riot επιστρέφουν στα πλατό για ένα live editing show με loops, samples, remixes, edits σε νέα αλλά και κλασικά χορευτικά κομμάτια (μερικά εκ των οποίων είναι και δικές τους παραγωγές). Μαζί τους ο K.Theodorakis, μέλος των Almost There και ραδιοφωνικός παραγωγός του waveradio.gr.

 

ΜΕΡΙΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΑΚΟΜΑ. Την Πέμπτη (30/06), η ομάδα Sally Spektra παρουσιάζει το δεύτερο «Sunglasses» πάρτι της στο Ei8th Sin (M. Aλεξάνδρου 141, Κεραμεικός) με τους DJs Girl, d:tek και Tareq να ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία camp μουσική συνεργασία με disco, electro, italo, Chicago house, rave και acid. Την Παρασκευή (01/07) Rammstein Tribute Party στο Skull Bar, Straight from the street hip hop πάρτι στο Zas με τους Ψ και DJ Cutbrawl στα decks, Dubfire & Barem, dark wave, new wave, neo folk, gothick rock πάρτι στο 7 Sins με τους Sir Demina, Georges L και Rose στα πλατό, beach party στην παραλία του Αγίου Αλεξάνδρου στο Ελληνικό με dubstep,drum’n’bass, grime και hip hop και τους Jeph1 (FreshThingsFirst), Narel ( Fresh Things First) , Insom (UrbanDanja), D.Cyde, Cubism, Postriper, Yaz, BrainD, VanDalism στο line up. Το Σάββατο (02/07) το μεγάλο event είναι η νέα ανάκληση του David Guetta στο Villa Mercedes, και στα decks του Ammos θ’ ανέβει ο Marco Bailey με καλό τέκνο (μαζί του οι Mikee, Mr. M και Evans.Minimalend).