Web beast.

Web beast. Facebook Twitter
0
ΤΟ ΠΑΙΔΙΚO OΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΒIΣΣΗ!

Πέρασε καιρός, αλλά δεν μπορώ να το ξεχάσω. Η Βίσση έγραψε στο Twitter της:

«My childhood dream of being on the cover of a magazine with Jean Paul Gaultier came true. Check out Madame Figaro!!!».

Το παιδικό της όνειρο να είναι σε εξώφυλλο με τον Ζαν Πολ Γκοτιέ; Η discolata σχολίασε: «Μόνο εμένα δεν μου βγαίνει από καθαρά μαθηματική γωνία;». Βγήκαν τα κομπιουτεράκια και η winniehappydays το υπολόγισε:

«Σύμφωνα με τη wikipedia έχουν πέντε χρόνια διαφορά. Ο Ζαν-Πολ είναι του '52 και η Αννούλα του '57! The woman has a dream!».

ΜAΪΚ, Ο KICKBOXING ΦΑΣΟΛΑΚΗΣ

Ένα βράδυ ο ΑNT1 έδειξε έναν θλιβερό αγώνα kickboxing σε έναν μίζερο, υπο- φωτισμένο χώρο, μ' ένα σωρό άδεια τραπέζια. Ο Ζαμπίδης νίκησε τον Τούρκο αντίπαλο, ίσως όταν παίξουν στην Τουρκία να νικήσει ο Τούρκος.

Άλλοι γέλασαν με την ψυχή τους («Είχα να δω τέτοιον "αγώνα" από εποχές Hulg

Hogan vs Ultimate Warrior....», NikolaidisBill), άλλοι εκνευρίστηκαν («Ο κόσμος καίγεται και στην Ελλάδα αναβιώνουν εποχές Σουγκλάκου», stefdand). Άλλοι χλεύασαν το ύψος τους kickboxer («κύπελλο και Ζαμπίδης είναι στο ίδιο ύψος», asteri108) ή το σώμα τους («Kick boxer ψιλοπλαδαρό πρώτη φορά βλέπω», nickgeorgiadis). Άλλοι σκέφτηκαν εθνικά («βλέπω αύριο να μας ξεσκίζουν οι Tούρκοι στις παραβιάσεις!», bnogr).

Όλοι, πάντως, γέλασαν με τις διαφημίσεις «Μάικ ο Φασολάκης», με τον εκφωνητή που έμοιαζε να χύνει και την trash tv εικόνα («Οι κάμερες του Μπιγκ Μπράδερ μοιάζουν επιπέδου Χόλιγουντ μπροστά στη σημερινή κάλυψη του ΑΝΤ1...», Kleanthis_). Και, στο τέλος, το mediabloggr σχολίασε: «Λογικά, όπου να 'ναι ο ANT1 θα προβάλει και κατς και τη διεύθυνση του σταθμού θα αναλάβει ο Μαστοράκης». Και του χρόνου!

ΜΑΛΛΟΝ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ

Πολλοί στο Twitter έγραφαν #prayforJapan στα μελοδραματικά tweets τους, κάνοντας τον vmasto να πει: «Αν με προσευχές γινόταν τίποτα, η γιαγιά μου θα ήταν εφοπλίστρια τώρα. Γι' αυτό, όσοι ενδιαφέρεστε για την Ιαπωνία, στείλτε λεφτά και όχι hashtags».

RETWEETS!

H ειρωνεία είναι ότι και το τέλος του κόσμου να έρθει, δεν θα έχει μείνει κανείς για να του πεις «τα 'λεγα εγώ». (starkwell_) /// «Oι τελευταίες εργένικες μέρες του Χατζηγιάννη» vs «Ρέμος reloaded». Αναρωτιέται κανείς γιατί τα ανδρικά περιοδικά δεν πουλάνε; (Krassakopoulos) /// Καλός ο σκοπός της διαφήμισης της ΜΚΟ για τα παιδιά χωρισμένων γονιών, δεν λέω, αλλά το μόνο που θυμάσαι είναι τα manboobs του Χαϊκάλη. (kakia_analiti) /// Πάντα αναρωτιόμουν αν αυτοί οι τηλεοπτικοί που κρίνουν το στυλ των ηθοποιών στα Όσκαρ έχουν κοιταχτεί ποτέ στον καθρέφτη. (ElizaBenveniste) /// Aυτό το κοντινό πλάνο στα χέρια πρέπει να σταματήσει επιτέλους να αποτελεί σκηνοθετικό τρικ σε όλες τις κουλτουριάρικες εκπομπές. (theintvduals) /// Εκνευρίζομαι, απογοητεύομαι και ανησυχώ ταυτόχρονα όταν ψάχνω για κάτι στο google και 27/30 πρώτα αποτελέσματα είναι από εθνικο-φασιστο-σάιτ (Antidrasex) /// Χθες το βράδυ, ήταν για πρώτη φορά στο Γκάζι ο υπεύθυνος για την ανάπλαση της περιοχής. Σε μια γωνιά καθόταν και φώναζε «Ι created a monster!». (georgetikis) /// Βρέθηκε η διαθήκη του Αριστοφάνη: αφήνει ένα εξοχικό στη Σαλαμίνα στη γυναίκα του και αποκλειστικό δικαίωμα της σάτιρας στον Λάκη #Laikizopoulos. (homerishere) /// Επόμενη κίνηση καριέρας για τον Βουρλιώτη: συνεργασία με Τζάστιν Μπίμπερ (lenfou).

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

TV & Media / «The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη, με την επίσημη πρεμιέρα στις αίθουσες να έχει οριστεί για την 1η Οκτωβρίου 2027
THE LIFO TEAM
Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

TV & Media / Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

«Δεν ξέρω αν ήταν πραγματικά η στεναχώρια που οδήγησε σε ένα γρήγορο θάνατο λίγο μετά το τέλος της μεγάλης τηλεοπτικής του καριέρας» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

TV & Media / Γιώργος Παπαδάκης: «Πολύ δύσκολη μέρα» - Οι παρουσιαστές του «Καλημέρα Ελλάδα» τον αποχαιρέτησαν

Ο Παναγιώτης Στάθης και η Άννα Λιβαθυνού, που φέτος έχουν αναλάβει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά τη δική του αποχώρηση, θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο
THE LIFO TEAM