Γλυφάδα: Στην Τροχαία ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη της Corvette - Έρευνες αν έκανε «κόντρες»

Γλυφάδα: Στην Τροχαία ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη της Corvette - Έρευνες αν έκανε «κόντρες» Facebook Twitter
4

Στην Τροχαία Γλυφάδας εμφανίστηκε σήμερα ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου μάρκας Corvette, που παρέσυρε και εγκατέλειψε έναν 25χρονο μοτοσικλετιστή τα ξημερώματα της Τετάρτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, ο δικηγόρος ζήτησε να παραλάβει αντίγραφα της δικογραφίας για την υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος, ενώ ενδέχεται εντός της ημέρας να παρουσιαστεί και ο ιδιοκτήτης, καθώς έχει παρέλθει η αυτόφωρη διαδικασία.

Η Αστυνομία θεωρεί πλέον θέμα χρόνου τον εντοπισμό του οδηγού του πολυτελούς αυτοκινήτου, ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο, ενώ για το τροχαίο έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι αρχές γνωρίζουν τον ιδιοκτήτη του μαύρου αυτοκινήτου, ενώ διενεργούνται έρευνες, προκειμένου να διευκρινιστεί εάν το οδηγούσε ο ίδιος ή κάποιο άλλο άτομο τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά αστυνομικές πηγές, δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως ο οδηγός του οχήματος, που γνωρίζει ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του.

Σημειώνεται, ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με την Τροχαία, τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.

Παράλληλα, διερευνάται εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε «κόντρες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό.

Ελλάδα
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Πάντως για να τα λέμε όλα, οι έλεγχοι για αλκοόλ μέσα στη Γλυφάδα (από όπου και ξεχύνονται προς παραλιακή και Βουλιαγμένης οι Έλληνες "οδηγοί φόρμουλα 1") είναι αρκετά εντατικοί.
Με τους αλήτες που κάνουν κόντρες και τρέχουν με 200 ή οδηγούν μεθυσμένοι (όλα αυτά συμβαίνουν στην παραλιακή αργά την νύχτα, όπως όλοι ξέρουμε) θα κάνει τίποτε η κυβέρνηση, ή μήπως αυτό το άβατο δεν την αφορά;
Ειμαστε αυτοκτονικοι, ασυνειδητοι..Ενας λαος χωρις οδηγικη παιδεια .Ποσο Εγκληματικο να αφησεις εναν ανθρωπο που εχεις χτυπησει στον δρομο ...Αραγε ο ατυχος νεαρος φορουσε κρανος?