Κρίσιμες θεωρούνται οι επόμενες ώρες για τον Κώστα Βουτσά, που παραμένει διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν. 

 

Ο 88χρονος ηθοποιός υπέστη συγκοπτικό επεισόδιο, το μεσημέρι της Παρασκευής, και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αντιμετωπίζοντας σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού που έχει επηρεάσει και την καρδιακή λειτουργία. Ο ηθοποιός είχε αρχικά εισαχθεί στη μονάδα εμφραγμάτων του νοσοκομείου αλλά κατά τη διάρκεια της πρώτης νύχτας κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί και μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου η αναπνοή του υποστηρίζεται μηχανικά. 

 

Μετά την πρώτη διάγνωση για λοίμωξη του αναπνευστικού, περαιτέρω εξετάσεις έδειξαν ότι πάσχει και από πνευμονικό οίδημα, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ. Στο πλευρό του ηθοποιού βρίσκεται η οικογένειά του που έχει ζητήσει από την διοίκηση του νοσοκομείου να μην δημοσιοποιεί τα ιατρικά ανακοινωθέντα. Πριν δύο μήνες, ο δημοφιλής ηθοποιός είχε πάλι υποστεί λοίμωξη του αναπνευστικού. 

 

Έως την περασμένη Κυριακή εμφανιζόταν στο θέατρο «Broadway», στην παιδική παράσταση «Σταχτοπούτα» του Σαρλ Περό. Πρόσφατα είχε βιώσει την απώλεια της πρώην συζύγου του, Ερρικας Μπρόγιερ. Στο νοσοκομείο βρίσκεται συνέχεια η νυν σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού με την οποία απέκτησαν το 2016 έναν γιο.