Οι εργαζόμενοι των ΔΟΥ αντιδρούν στο νέο σύστημα αξιολόγησης

Οι εργαζόμενοι των ΔΟΥ αντιδρούν στο νέο σύστημα αξιολόγησης Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
2

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις ΔΟΥ αντιδρά στο νέο σύστημα αξιολόγησης.

Τη διαφωνία της με το νέο σύστημα αξιολόγησης των εργαζόμενων στις Δ.Ο.Υ που προωθεί η διοίκηση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) κατέθεσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕ Δ.Ο.Υ) σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα.

Όπως ανέφερε η πρόεδρος της ομοσπονδίας, Ειρήνη Υφαντή, το σύστημα αυτό είναι «ελλιπές, ασαφές και άδικο» παραθέτοντας τους λόγους για τους οποίους η Ομοσπονδία διαφωνεί με αυτό.

Η ΠΟΕ Δ.Ο.Υ, όπως γνωστοποιήθηκε,έχει προσφύγει στο ΣτΕ κατά τους συστήματος αξιολόγησης,ενώ αναφέρθηκε ότι οι εργαζόμενοι στις εφορίες απέχουν σε ποσοστό άνω του 90% από τη σχετική διαδικασία.

Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με την ΠΟΕ Δ.Ο.Υ, το νέο σύστημα δεν περιλαμβάνει συγκεκριμένα κριτήρια-δείκτες επί τη βάσει των οποίων θα πραγματοποιείται, όχι μόνο ο επιμερισμός των στόχων σε κάθε τμήμα, αλλά και η ανάθεση προσωπικών-ατομικών στόχων σε κάθε υπάλληλο, και δεν προβλέπει διακρίσεις και διαβαθμίσεις ανάμεσα σε εύκολους, μέτριας δυσκολίας και υψηλής δυσκολίας στόχους, ώστε οι υπάλληλοι να αξιολογούνται δίκαια και αντικειμενικά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ακόμα και ελλειπές αν είναι, ας ζητήσουν να γίνει πιο δίκαιο. Η μόνιμη καραμέλα αυτών που θέλουν να μισθοδοτούνται χωρίς να δίνουν λογαριασμό πουθενά είναι ότι επειδή κάτι δεν είναι τέλειο, καλύτερα είναι να μην γίνεται τίποτα.