Σλούκας για την Εθνική στο Μουντομπάσκετ: «Αυτή η ομάδα άξιζε κάτι παραπάνω»

Σλούκας για την Εθνική στο Μουντομπάσκετ: «Αυτή η ομάδα άξιζε κάτι παραπάνω» Facebook Twitter
1

Τον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδος από το Μουντομπάσκετ σχολίασε σήμερα ο Κώστας Σλούκας με μία ανάρτησή του στο Twitter. 

Ο Κώστας Σλούκας στην ανάρτησή του ανέφερε ότι τα συναισθήματα που του έμειναν από την παρουσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας στα Μουντομπάσκετ είναι «η απογοήτευση και η λύπη», ενώ τόνισε πως οι ευθύνες βαραίνουν όλους τους εμπλεκόμενους.

«Σκέφτομαι συνεχώς αυτή την ομάδα και δυστυχώς τα συναισθήματα που παραμένουν είναι απογοήτευση και λύπη... Οι ευθύνες βαραίνουν τον καθένα από εμάς, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου... Σίγουρα, αυτή η ομάδα των παικτών άξιζε κάτι παραπάνω», έγραψε στο Twitter ο διεθνής γκαρντ. 

Στην έβδομη θέση της παγκόσμια κατάταξης η Εθνική Ελλάδος

Άνοδο μιας θέσης σημείωσε η εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών στην παγκόσμια κατάταξη της FIBA, την οποία η διεθνής ομοσπονδία του αθλήματος γνωστοποίησε σήμερα (19/9), λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα «σκαρφάλωσε» από την όγδοη στην έβδομη θέση, ενώ έχει 656,4 βαθμούς.


Στο μεταξύ, οι Ηνωμένες Πολιτείες παραμένουν στην κορυφή, ωστόσο η -νέα πρωταθλήτρια κόσμου- Ισπανία που παραμένει δεύτερη μείωσε την απόσταση που τη χωρίζει από το «ρετιρέ». Άξια αναφοράς είναι η άνοδος της Αυστραλίας, καθώς από την ενδέκατη θέση πραγματοποίησε «άλμα» οκτώ θέσεων και φιγουράρει στην πρώτη τριάδα, έχοντας προσπεράσει μεταξύ άλλων την Αργεντινή, που ανέβηκε μια θέση, και τη Γαλλία που έπεσε δύο θέσεις.

Αθλητισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια