Συρία: Έριξαν πυραύλους κατά ρωσικού αεροσκάφους με 200 επιβάτες

Συρία: Έριξαν πυραύλους κατά ρωσικού αεροσκάφους με 200 επιβάτες Facebook Twitter
4

Δύο πύραυλοι εκτοξεύτηκαν εναντίον επιβατικού αεροσκάφους με 200 επιβάτες πάνω από τη Συρία και η τραγωδία αποφεύχθηκε χάρη στους ελιγμούς του πιλότου που κατάφερε να σώσει τις ζωές των επιβαινόντων. Την είδηση μεταδίδει το RΤ, επικαλούμενο το πρακτορείο Ιντερφάξ.

Σύμφωνα με το πρακτορείο η πηγή της επίθεσης παραμένει άγνωστη. «Αξιωματούχοι της συριακής κυβέρνησης, μας ενημέρωσαν ότι οι πύραυλοι εδάφους-αέρος εξερράγησαν πολύ κοντά στο αεροσκάφος που ανήκει σε ρωσική εταιρία», δήλωσε συριακή πηγή στο ρωσικό πρακτορείο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή το αεροσκάφος στοχεύτηκε σκόπιμα αλλά παραμένει άγνωστο αν οι επιτιθέμενοι γνώρισαν ότι ανήκει σε ρωσική εταιρία.

Το επιβατικό αεροπλάνο ήταν σε πορεία προς τη Ρωσία μετά την αναχώρηση του από αιγυπτιακή πόλη -θέρετρο η οποία δεν κατονομάστηκε. Μέχρι στιγμής το περιστατικό δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Παρά την αφαίρεση των τίτλων του παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο

Μπορεί ο βασιλιάς Κάρολος να αφαίρεσε από τον μικρότερο αδελφό του όλους τους βασιλικούς τίτλους και τις διακρίσεις, αλλά παραμένει στη γραμμή διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφορυράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφρουράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Με αφορμή τη δημοσίευση των στοιχείων του φερόμενου ως δράστη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεσπά εναντίον της μετανάστευσης, που λέει ότι αποτελεί τη «μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ασφάλεια»
LIFO NEWSROOM
ΑΡΚΤΙΚΗ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΙΝΑ ΡΩΣΙΑ

Διεθνή / Αρκτική: «Μετατρέπεται σε στρατηγικό θέατρο γεωπολιτικού ανταγωνισμού» προειδοποιεί το Ευρωκοινοβούλιο

Οι ευρωβουλευτές καταδικάζουν την αυξανόμενη στρατιωτικοποίηση της Αρκτικής, επισημαίνοντας την εκτεταμένη στρατιωτική αναδιάρθρωση της Ρωσίας και το ενδιαφέρον της Κίνας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Μάλλον και οι Ρώσσοι προετοιμάζουν το έδαφος για αλλαγή κλίματος με την Συρία. Εξαιρετική δικαιολογία όπως εξαιρετική η ικανότητα των ρώσων πιλότων που έκαναν το επιβατικό αεροσκάφος F16!!
Αυτή η είδηση (που την αναπαράγουν από χθες τα περισσότερα μέσα) προσωπικά μου φαίνεται εντελώς απίστευτη, με την κυριολεκτική έννοια. Ένα μεσαίου μεγέθους αεροσκάφος, που αντέχει ελάχιστα g και αμφιβάλλω αν έχει αμυντικά διαγνωστικά μέσα, απέφυγε δύο (2) πυραύλους με ελιγμούς! Δηλαδή αν ήταν μαχητικό τι θα έκανε;