«Οι δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί είναι υπεύθυνοι για το θάνατο μου»

«Οι δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί είναι υπεύθυνοι για το θάνατο μου» Facebook Twitter
11

Τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς που της έκαναν φάρσα, κατηγορεί για το θάνατο της η νοσοκόμα που αυτοκτόνησε, όταν έδωσε άθελά της πληροφορίες για τη νοσηλεία της δούκισσα του Κέμπριτζ, στο νοσοκομείο όπου εργαζόταν.  Σύμφωνα με τους Sunday Times, η 46χρονη Τζασίντα Σαλντάνχα άφησε επιστολή με την οποία έριχνε τις ευθύνες στους δύο ραδιοφωνικούς παραγωγούς από την Αυστραλία οι οποίοι προσποιήθηκαν σε τηλεφώνημα-φάρσα ότι είναι η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Κάρολος, για να μάθουν νέα για την Κέιτ, η οποία νοσηλευόταν στην αρχή της εγκυμοσύνης της.

Στο γράμμα που άφησε στη διεύθυνση του νοσοκομείου, η νοσηλεύτρια ανέφερε: «Σας ζητώ συγγνώμη, πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ, ευχαριστώ για την υποστήριξή σας». «Θεωρώ τους δύο Αυστραλούς του ραδιοφώνου (...) υπεύθυνους γι' αυτήν την πράξη. Ζητήστε τους αν μπορείτε να πληρώσουν το δάνειό μου για την κατοικία μου. Λυπάμαι πάρα πολύ. Τζασίντα».

Αυτή δεν ήταν η μόνη της επιστολή. Σε μία δεύτερη που είχε αφήσει πριν αυτοκτονήσει, απήλλασσε τους συναδέλφους της στο νοσοκομείο από κάθε ευθύνη ενώ σε μια Τρίτη επιστολή άφηνε οδηγίες για την κηδεία της.

Οι Sunday Times γράφουν επίσης ότι η Σαλντάνχα είχε κάνει άλλες δύο απόπειρες αυτοκτονίες το 2011, στη διάρκεια ενός ταξιδιού της στην Ινδία και για 11 μήνες έπαιρνε αντικαταθλιπτικά.

 

«Οι δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί είναι υπεύθυνοι για το θάνατο μου» Facebook Twitter

Μετά τον θάνατο της, οι δύο παραγωγοί του ραδιοφώνου, Μελ Γκρέιγκ και Μάικλ Κρίστιαν, ζήτησαν συγγνώμη, «κόπηκαν» από τη διεύθυνση  και δεν έχουν έκτοτε επιστρέψει στο ραδιόφωνο.

11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανατροπή στη Γάζα: Η Χαμάς λέει πως δεν την ικανοποιεί η πρόταση των ΗΠΑ για κατάπαυση πυρός με Ισραήλ

Διεθνή / Ανατροπή στη Γάζα: Η Χαμάς λέει πως δεν την ικανοποιεί η πρόταση των ΗΠΑ για κατάπαυση πυρός με Ισραήλ

Η Χαμάς απορρίπτει την πρόταση των ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, παρά την αποδοχή της από το Ισραήλ - Παραμένει εκρηκτική η κατάσταση στον παλαιστινιακό θύλακα με δεκάδες νεκρούς καθημερινά
LIFO NEWSROOM
Η πτώση της Novo Nordisk του Ozempic: Πώς η Eli Lilly «έκλεψε» τους παχύσαρκους με τα Wegovy και Zepbound

Διεθνή / Η πτώση της Novo Nordisk του Ozempic: Πώς η Eli Lilly «έκλεψε» τους παχύσαρκους με τα Wegovy και Zepbound

Η Novo Nordisk έχασε την πρωτοκαθεδρία στην αγορά φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας λόγω ελλείψεων και αργής αντίδρασης, ενώ η Eli Lilly κερδίζει έδαφος με πιο αποτελεσματικά φάρμακα και επιθετική στρατηγική μάρκετινγκ
LIFO NEWSROOM
O εξοπλιστικός αναβρασμός παγκοσμίως απειλεί τους κλιματικούς στόχους – Μελέτη για το ΝΑΤΟ

Διεθνή / O εξοπλιστικός αναβρασμός παγκοσμίως απειλεί τους κλιματικούς στόχους – Μελέτη για το ΝΑΤΟ

Η στρατιωτική αναβάθμιση του ΝΑΤΟ και άλλων χωρών μπορεί να αυξήσει σημαντικά τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου, θέτοντας σε κίνδυνο τη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής, σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα
LIFO NEWSROOM