Στάση εργασίας στην ΕΡΤ για να μην μεταδοθεί η ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου

Στάση εργασίας στην ΕΡΤ για να μην μεταδοθεί η ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου Facebook Twitter
3

Η ΕΡΤ προχωρά σε στάση εργασίας σήμερα Δευτέρα και από τις 16:00 έως τις 18:00 για να μην μεταδοθεί η ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου

Ειδικότερα, η ΠΟΣΠΕΡΤ με ομόφωνη απόφασή της προκήρυξε στάση εργασίας την Δευτέρα 1 Ιουλίου, από τις 4 έως τις 6 το απόγευμα, προκειμένου να μην μεταδοθεί από την ΕΡΤ η ομιλία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου.

«Οι λόγοι είναι γνωστοί και έχουν αναλυθεί σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας. Συνεχίζουμε αταλάντευτα στις αρχές και στις αξίες που καθορίζονται με επίκεντρο τον άνθρωπο, την δημοκρατία, την πολυπολιτισμικότητα και ενάντια στο μίσος, τον ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ σχετικά με τους λόγους της στάσης εργασίας.

TV & Media
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τέιλορ Σουίφτ ξεχωρίζει πέντε σημεία από το love story της με τον Τράβις Κέλσι 

TV & Media / Η Τέιλορ Σουίφτ ξεχωρίζει πέντε σημεία από το love story της με τον Τράβις Κέλσι 

Η εμφάνισή της στο podcast του συντρόφου της ήταν έκπληξη για τους φαν της, όμως πέρα από το νέο της άλμπουμ και τη μουσική της, η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε - για πρώτη φορά - και για τη σχέση της
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Τι διαφορά έχει ο Δήμος Αθηναίων από την ΠΟΣΠΕΡΤ;Το ένα είναι τοπική αυτοδιοίκηση και το άλλο συνδικαλιστική οργάνωση. Το ένα δικαιούται -κατ'ελάχιστο ηθικά- να λαμβάνει διοικητικά μέτρα ενώ το άλλο όχι. Η ΠΟΣΠΕΡΤ κάνει πολιτική. Ο Δήμος Αθηναίων διοικούσε τα του Δήμου του αρνούμενος να δώσει δημόσιο χώρο στη ΧΑ.