Μπάσκετ: Δεν κατεβαίνει στο ΟΑΚΑ o Ολυμπιακός - Υποβιβάζεται στην Α2

Μπάσκετ: Δεν κατεβαίνει στο ΟΑΚΑ o Ολυμπιακός - Υποβιβάζεται στην Α2 Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Οριστική είναι η απόφαση των ανθρώπων του μπασκετικού Ολυμπιακού να μην κατέβουν τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των πλέι-οφ. Αν αυτό τελικά συμβεί, τότε με βάση τους κανονισμούς ο Ολυμπιακός θα υποβιβαστεί στην Α2. 

Ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας,  Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στο παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7 και συζήτησε με τους οργανωμένους τα επόμενα βήματα της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ. Οι φίλοι του Ολυμπιακού στήριξαν την απόφαση των ιθυνόντων και τόνισαν είναι μαζί τους ακόμα κι αν υποβιβαστεί η ομάδα στην Α2.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως η ομάδα θα αγωνίζεται κανονικά στην Ευρωλίγκα, ενώ θα παρατάσσεται στα ματς της Α2 με αρκετούς εφήβους. Επίσης, οι δύο πλευρές συμφώνησαν στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Αδριατική Λίγκα, με τους οργανωμένους φίλους της ομάδας να ξεκαθαρίζουν στον κύριο Αγγελόπουλο πως θα είναι δίπλα του σε οποιαδήποτε απόφαση.

Νωρίτερα, ο ΕΣΑΚΕ είχε πάρει απόφαση για κανονική διεξαγωγή των πλέι οφ , με όλες τις άλλες ομάδες να απορρίπτουν την πρόταση του Ολυμπιακού. Οι άλλες ομάδες διαφώνησαν κάθετα με όλα όσα πρότεινε ο Ολυμπιακός την δεδομένη στιγμή, καθώς υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για ξένους διαιτητές.

Όπως τόνισε και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος,  οι 13 ομάδες συμφώνησαν πως μετά το τέλος του Πρωταθλήματος θα κάτσουν όλοι στο τραπέζι για να βρεθούν λύσεις.

Αθλητισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Μια ομάδα που με παράγοντες που:1. Στην περίπτωση ήττας, δεν έχουν παραδεχτεί ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑ αντίπαλό τους ως καλύτερο.2. Στην ήττα τους φταίνε οι διαιτητές αλλά απολύουν τον προπονητή ή διώχνουν τον παίκτη.3. Για τα όποια λάθη διαιτησίας τους ευνοούν είναι απλή καθημερινή μέρα ενώ εκεί που δεν τους ευνοούν είναι αποτέλεσμα συνωμοσίας4. Ερμηνεύει τους νόμους και κανονισμούς κατά το δοκούν5. Δε διστάζει να στείλει χουλιγκάνια προς επίτευξή "στόχων"ΔΕ θα λείψει σε κανένα ... Θα βρεθεί χώρος για να αναπτυχθούν άλλα σωματεία. Άλλωστε ήδη αρχίζουν να αφήνουν ΜΟΝΟ χρέη σε όποιον ομιλεί γλώσσα χωρών Ευρώπης και Αμερικής τουλάχιστον ! Καλή τύχη στην Α2 (αν τελικά δεν κατέβουν) και περαστικά!!!!!