Γκάφα στο πρώτο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ - Ο Μεταξάς μεταξύ των σπουδαίων ηγετών

Γκάφα στο πρώτο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ - Ο Μεταξάς μεταξύ των σπουδαίων ηγετών Facebook Twitter
4

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των Ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου, για να αποσυρθεί μετά από λίγα λεπτά.

Στο σποτ που τιτλοφορείται «Η δύναμη των Ελλήνων» απεικονίζονται σπουδαίες προσωπικότητες της Ελλάδας, όπως ο Ελευθέριος Βενιζέλος, Κώστας Βάρναλης αλλά και ο δικτάτορας Ιωάννης Μεταξάς.

Το εν λόγω σποτ πριν κατέβει πρόλαβε να παίξει να παίξει και στην κρατική τηλεόραση ωστόσο κάνει το γύρο του διαδικτύου από χρήστες που κατάφεραν να το «πιάσουν».

Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Από τον Κολοκοτρώνη στον Τσίπρα...Το λες και κατάντια αυτό...Από την άλλη βέβαια η ιστορία των Ελλήνων δεν ξεκινά από την επανάσταση του 1821. Γιατί έχουν αφήσει αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ κομμάτι της ιστορίας μας απ'έξω ;;; Αρκετά με τις ιδεοληψίες τους!!!!
Ο Μεταξάς μπορεί να μην ήταν δημοκράτης όμως σε αυτόν οφείλουμε το "θαύμα του 1940". Και αυτή του τη συμβολή δεν μπορεί καμία μονταζιέρα να τη σβήσει...