Λαμία: Εξέδιδε την ανήλικη κόρη του με νοητική υστέρηση

Λαμία: Εξέδιδε την ανήλικη κόρη του με νοητική υστέρηση Facebook Twitter
1

Ενώπιον του Εισαγγελέα οδηγήθηκαν την Παρασκευή ο πατέρας και δύο ακόμη συλληφθέντες που κατηγορούνται για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος μίας ανήλικης με νοητική υστέρηση.

Το κουβάρι της ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται σύμφωνα με το Lamiareport, όταν στην Εισαγγελία Λαμίας, έφτασαν καταγγελίες για το μαρτύριο του κοριτσιού, που ζούσε για χρόνια στο σπίτι του.


Η Εισαγγελία άμεσα διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση και οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας με τη συνδρομή παιδοψυχολόγων κατάφεραν να πάρουν καταθέσεις από το κορίτσι ΑμεΑ, τα αδέλφια του και το υπόλοιπο συγγενικό περιβάλλον.

Τα στοιχεία που μάζεψαν από τις καταθέσεις οι Αρχές έφεραν ως αποτέλεσμα την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για τον 53χρονο πατέρα του κοριτσιού και δύο ανδρών ηλικίας 60 και 59 ετών. Μάλιστα ο 59χρονος φέρεται να  είναι γείτονας της οικογένειας που εκμεταλλεύτηκε την οικονομική ανάγκη και τη νοητική στέρηση της ανήλικης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το κορίτσι που ενηλικιώθηκε πριν από λίγες ημέρες, ζούσε τον εφιάλτη τουλάχιστον από το 2013.Εκτός των δυο συλληφθέντων, φέρεται να έχουν ασελγήσει σε βάρος της ανήλικης και κάποιοι αλλοδαποί που στο παρελθόν, κατά πληροφορίες, εργαζόταν στον πατέρα.

Οι τρεις συλληφθέντες, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, οδηγήθηκαν την Παρασκευή ενώπιον της δικαιοσύνης και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον Ανακριτή Λαμίας τη Δευτέρα.

Με πληροφορίες από Lamiareport

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια