Κατάληψη στα γραφεία της Αυγής από υποστηρικτές του Δημήτρη Κουφοντίνα

Κατάληψη στα γραφεία της Αυγής από υποστηρικτές του Δημήτρη Κουφοντίνα Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
1

Κατάληψη στα γραφεία της εφημερίδας «Αυγή», στην περιοχή της Ομόνοιας, πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής ομάδα ατόμων ως διαμαρτυρία για μη χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σε κείμενο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της εφημερίδας αποκαλούν «πολιτικό κρατούμενο» τον Δημήτρη Κουφοντίνα, υποστηρίζοντας πως στο πρόσωπό του «χτυπιέται ολόκληρο το κίνημα», ενώ καλούν επίσης σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα Προπύλαια την προσεχή Τρίτη.

Υπενθυμίζεται πως το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών του Βόλου απέρριψε τη νέα αίτηση του Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση νέας άδειας. Με το υπ' αριθμόν 93/2019 βούλευμά τους, ομόφωνα οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου, υιοθέτησαν την εισαγγελική πρόταση και για δεύτερη φορά έκριναν ότι ο πολυισοβίτης της 17Ν δεν πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου για να του χορηγηθεί άδεια.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Γιατί ασχολούμαστε και με τους μεν και με τους δε; Ποιον ενδιαφέρουν αυτά; Ας επέμβει η έννομος τάξη να επιβάλλει τη νομιμότητα μέχρι εκεί. Δε θέλω να μαθαίνω νέα τους......