Μόνο στη Ρωσία: «Μάγισσες» έψαλαν ξόρκια υπέρ του Πούτιν σε παγανιστική τελετή

Μόνο στη Ρωσία: «Μάγισσες» έψαλαν ξόρκια υπέρ του Πούτιν σε παγανιστική τελετή Facebook Twitter
2

Μία αίρεση γυναικών από τη Ρωσία που υποστηρίζουν φανατικά τον Βλαντιμίρ Πούτιν και ισχυρίζονται ότι είναι «μάγισσες», διοργάνωσαν μία παγανιστική τελετή με ξόρκια για να βοηθήσουν, όπως λένε, τον Ρώσο πρόεδρο να συντρίψει τους εχθρούς τους. 

Οι αυτοαποκαλούμενες μάγισσες ανέβασαν το βίντεο της τελετής τους στο Twitter που έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας ειρωνικά, ως επί το πλείστον, σχόλια. Η τελετή της «Αυτοκρατορίας των δυνατότερων μαγισσών» έγινε σε μια έπαυλη στη Μόσχα, την περασμένη Τρίτη.

Οι «μάγισσες» διάβασαν ξόρκια φορώντας μαύρους μανδύες, σε μία «μεταφυσική προσπάθεια» να βοηθήσουν τον ηγέτη τους να αντιμετωπίσει τις διεθνείς προκλήσεις. 

«Αυτός που ακούει, αλλά δεν ακούει, αυτό που βλέπει, αλλά δεν βλέπει, που ήταν και θα είναι, δεν θα ξεχάσει τα λόγια μου: Ύψωσε την μεγάλη δύναμη της Ρωσίας και καθοδήγησε τον Βλαντιμίρ Πούτιν αληθινά και σωστά μέσα από τον κόσμο μου», ήταν ένα από τα ξόρκια που διάβασαν όλες τους ταυτόχρονα και κατανυκτικά. 

Η ηγέτιδα της σύναξης των αυτοαποκαλούμενων μαγισσών, Αλιόνα Πολύν, έκανε δηλώσεις στα ρωσικά ΜΜΕ, μετά το πέρας της τελετής που διήρκεσε περίπου 20 λεπτά. «Είθε η Ρωσία να υψωθεί και να βγει από την οδύνη και την φτώχεια. Είθε οι επόμενες ημέρες να ανοίξουν τις πύλες της χαράς για τη Ρωσία. Αμήν».

Εκτός από τις ευχές και τις προσευχές τους υπέρ του Πούτιν όμως, οι «μάγισσες» φρόντισαν να καταραστούν και τους αντιπάλους τους: «Αυτός που έρχεται σ' εμάς για να μας κάνει κακό, που μας αφήνει με αυτό, που μας πληγώνει ή λέει άσχημα πράγματα για εμάς να είναι καταραμένος αιώνια και αέναα. Καταραμένοι οι εχθροί μας! Καταραμένοι!»

«Ανάπνευσε, μητέρα Γη, αγκαλιάζοντας τη Ρωσία από όλες τις πλευρές. Ω, προαιώνια δύναμη, στείλε πίσω στην Άβυσσο όσους εύχονται το κακό της Ρωσίας». 

Με πληροφορίες από New York Post

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Αν πιανανε αυτα, δε θα χρειαζονταν τα πυρηνικα .Θα εβαζε ο Πουτιν τις δικες του να ψαλλουν, θα εβαζε και ο Αμερικανος τις δικες του,και θα πολεμουσαν ετσι.