Μόνο στη Ρωσία: «Μάγισσες» έψαλαν ξόρκια υπέρ του Πούτιν σε παγανιστική τελετή

Μόνο στη Ρωσία: «Μάγισσες» έψαλαν ξόρκια υπέρ του Πούτιν σε παγανιστική τελετή Facebook Twitter
2

Μία αίρεση γυναικών από τη Ρωσία που υποστηρίζουν φανατικά τον Βλαντιμίρ Πούτιν και ισχυρίζονται ότι είναι «μάγισσες», διοργάνωσαν μία παγανιστική τελετή με ξόρκια για να βοηθήσουν, όπως λένε, τον Ρώσο πρόεδρο να συντρίψει τους εχθρούς τους. 

Οι αυτοαποκαλούμενες μάγισσες ανέβασαν το βίντεο της τελετής τους στο Twitter που έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας ειρωνικά, ως επί το πλείστον, σχόλια. Η τελετή της «Αυτοκρατορίας των δυνατότερων μαγισσών» έγινε σε μια έπαυλη στη Μόσχα, την περασμένη Τρίτη.

Οι «μάγισσες» διάβασαν ξόρκια φορώντας μαύρους μανδύες, σε μία «μεταφυσική προσπάθεια» να βοηθήσουν τον ηγέτη τους να αντιμετωπίσει τις διεθνείς προκλήσεις. 

«Αυτός που ακούει, αλλά δεν ακούει, αυτό που βλέπει, αλλά δεν βλέπει, που ήταν και θα είναι, δεν θα ξεχάσει τα λόγια μου: Ύψωσε την μεγάλη δύναμη της Ρωσίας και καθοδήγησε τον Βλαντιμίρ Πούτιν αληθινά και σωστά μέσα από τον κόσμο μου», ήταν ένα από τα ξόρκια που διάβασαν όλες τους ταυτόχρονα και κατανυκτικά. 

Η ηγέτιδα της σύναξης των αυτοαποκαλούμενων μαγισσών, Αλιόνα Πολύν, έκανε δηλώσεις στα ρωσικά ΜΜΕ, μετά το πέρας της τελετής που διήρκεσε περίπου 20 λεπτά. «Είθε η Ρωσία να υψωθεί και να βγει από την οδύνη και την φτώχεια. Είθε οι επόμενες ημέρες να ανοίξουν τις πύλες της χαράς για τη Ρωσία. Αμήν».

Εκτός από τις ευχές και τις προσευχές τους υπέρ του Πούτιν όμως, οι «μάγισσες» φρόντισαν να καταραστούν και τους αντιπάλους τους: «Αυτός που έρχεται σ' εμάς για να μας κάνει κακό, που μας αφήνει με αυτό, που μας πληγώνει ή λέει άσχημα πράγματα για εμάς να είναι καταραμένος αιώνια και αέναα. Καταραμένοι οι εχθροί μας! Καταραμένοι!»

«Ανάπνευσε, μητέρα Γη, αγκαλιάζοντας τη Ρωσία από όλες τις πλευρές. Ω, προαιώνια δύναμη, στείλε πίσω στην Άβυσσο όσους εύχονται το κακό της Ρωσίας». 

Με πληροφορίες από New York Post

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας από την Κομισιόν - Τέλος στις εισαγωγές LNG

Διεθνή / Νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας από την Κομισιόν - Τέλος στις εισαγωγές LNG

Η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, υπογράμμισε τη σημασία των νέων μέτρων λέγοντας: «Ήρθε η ώρα να κλείσουμε την κάνουλα» και κάλεσε τα κράτη-μέλη να εγκρίνουν άμεσα τις νέες κυρώσεις
LIFO NEWSROOM
Η Γερμανία σκέφτεται να αφήσει τη Γαλλία έξω από το πρόγραμμα μαχητικών της Ευρώπης

Διεθνή / Η Γερμανία σκέφτεται να αφήσει τη Γαλλία έξω από το πρόγραμμα μαχητικών της Ευρώπης

Οι εντάσεις για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα μαχητικού FCAS φέρνουν τη Γερμανία να εξετάζει Σουηδία ή Βρετανία αντί της Γαλλίας, ενώ οι διαφωνίες για ηγεσία και κατανομή εργασίας απειλούν το μέλλον των μαχητικών έως το 2040
LIFO NEWSROOM
«Η Μπριζίτ Μακρόν γεννήθηκε άντρας»: Η αμφιλεγόμενη πορεία της Κάντας Όουενς - Ρατσισμός, COVID και θεωρίες συνωμοσίας

Διεθνή / «Η Μπριζίτ Μακρόν γεννήθηκε άντρας»: Η αμφιλεγόμενη πορεία της Κάντας Όουενς - Ρατσισμός, COVID και θεωρίες συνωμοσίας

Η Κάντας Όουενς βρέθηκε στο επίκεντρο ξανά για τη δίκη με την Μπριζίτ Μακρόν - Ποια είναι η πιο αμφιλεγόμενη φωνή του αμερικανικού συντηρητισμού; Από το κίνημα Blexit μέχρι τις θεωρίες συνωμοσίας
LIFO NEWSROOM
Η Ουγγαρία θα χαρακτηρίσει την Antifa τρομοκρατική οργάνωση, ακολουθώντας τον Τραμπ

Διεθνή / Η Ουγγαρία θα χαρακτηρίσει την Antifa τρομοκρατική οργάνωση, ακολουθώντας τον Τραμπ

Στην Ουγγαρία, πάντως, οι αντιφασιστικές ομάδες σπάνια δραστηριοποιούνται πολιτικά, καθώς ο Όρμπαν και το κόμμα του Fidesz διατηρούν σχεδόν απόλυτη εξουσία τα τελευταία 15 χρόνια
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αν πιανανε αυτα, δε θα χρειαζονταν τα πυρηνικα .Θα εβαζε ο Πουτιν τις δικες του να ψαλλουν, θα εβαζε και ο Αμερικανος τις δικες του,και θα πολεμουσαν ετσι.