Κάηκε έχοντας σώσει τα εγγόνια του - Η ιστορία του 100ου νεκρού από την πυρκαγιά στο Μάτι

Κάηκε έχοντας σώσει τα εγγόνια του - Η ιστορία του 100ου νεκρού από την πυρκαγιά στο Μάτι Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Συγκλονίζει η ιστορία του 73χρονου εγκαυματία που πέθανε σήμερα στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, ανεβάζοντας στους 100 τους νεκρούς από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. 

Ο 73χρονος κατέληξε σήμερα, ύστερα από «μάχη» τεσσάρων μηνών και τριών εβδομάδων με τα τραύματά του και τις επιπλοκές στον οργανισμό του, από τη φωτιά της 23ης Ιουλίου. 

Οι γιατροί του νοσοκομείου τον αντιμετώπιζαν ως «ήρωα» επειδή, πέρα από την μάχη που έδινε για να κρατηθεί ο ίδιος στη ζωή, το βράδυ της πυρκαγιάς είχε σώσει τα εγγόνια του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, την ημέρα της καταστροφής ο 73χρονος βρισκόταν με τη σύζυγό του και τα εγγόνια τους στο Μάτι. Οι δύο ηλικιωμένοι έσωσαν τα παιδιά, αλλά οι ίδιοι υπέστησαν εγκαύματα.

Ο 73χρονος νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και πέθανε ύστερα από ισχυρό, σηψαιμικό επεισόδιο. Η γυναίκα του είχε επίσης υποστεί εγκαύματα αλλά ανέκαμψε και πήρε τελικά εξιτήριο από το νοσοκομείο. 

Μία ακόμα εγκαυματίας νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο. 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
100 ΆΝΘΡΩΠΟΙ και ούτε ένα δείγμα συμπόνιας από τους ανίκανους κυνικους γκεμπελισκους που διαχειρίζονται την λειτουργία της πολιτείας , μα το χειρότερο απ'όλα η μη αντίδραση από την λοβοτομημενη μάζα που αποτελεί το κοινωνικό σύνολο σε αυτή τη χώρα.