Η Φουρέιρα έκλεισε συμφωνία με το Epsilon

Η Φουρέιρα έκλεισε συμφωνία με το Epsilon Facebook Twitter
3

Η τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, που φέτος διανύει μια από τις πιο επιτυχημένες της χρονιές, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το κανάλι Epsilon, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο.

Η Φουρέιρα, που φέτος βγήκε δεύτερη στην Eurovision, αυτή την περίοδο κάνει συναυλίες, αλλά από το φθινόπωρο θα επιστρέψει γιατί την καλεί η τηλεόραση.

Η τραγουδίστρια θα αναλάβει ρόλο κριτή σε ένα νέο talent show το οποίο θα τιτλοφορείται La Banda.

Δεν είναι γνωστά περισσότερα για το περιεχόμενο, αλλά λογικά θα είναι (μια από τα ίδια;) μουσικό.

Το κανάλι έστειλε πριν λίγο και δελτίο Τύπου σχετικά με το νέο του απόκτημα και αναφέρει χαρακτηριστικά πως¨«H εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, μετά τον θρίαμβο της στην Eurovision, θα βρίσκεται στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής του ολοκαίνουργιου, συναρπαστικού μουσικού talent show του Epsilon TVΑπό τη νέα σεζόν, θα απολαύσουμε την αγαπημένη ερμηνεύτρια σε έναν ρόλο που τον ξέρει πολύ καλά! Από τη θέση του κριτή, η λαμπερή performer, με την εμπειρία της και το δικό της μοναδικό τρόπο, θα ενισχύσει τους συμμετέχοντες στο La Banda στην προσπάθειά τους να επιτύχουν τον στόχο τους».

Υπενθυμίζεται πως η τραγουδίστρια έχει κάνει ντεμπούτο ως κριτής σε talent show συμμετέχοντας στο  «So you think you can dance».

TV & Media
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

TV & Media / Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις σωματικές αλλαγές, την έκθεση στα ΜΜΕ και την καθυστερημένη διάγνωση του λεμφοιδήματος που την ταλαιπωρούσε επί σειρά ετών
LIFO NEWSROOM
Αλλαγές στη Eurovision 2026 μετά τη φετινή θύελλα αντιδράσεων - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

TV & Media / Αλλαγές στη Eurovision μετά τις φετινές αντιδράσεις - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

«Πραγματοποιήθηκε ευρεία διαβούλευση μεταξύ όλων των μελών και κανένα δεν τάχθηκε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ» ξεκαθάρισε ο Διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης της EBU
LIFO NEWSROOM
Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Η διαφορά μπορεί να είναι σημαντική

TV & Media / Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Κι όμως, έχει διαφορά

Μια νέα αμερικάνικη έρευνα διαπιστώνει ότι η ακρόαση άρθρων και ειδήσεων –σε σύγκριση με την ανάγνωσή τους– συχνά περιορίζει την κατανόηση του περιεχομένου τους και ενισχύει τα ακραία και αρνητικά στοιχεία του.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Σε μία χώρα που αποδεδειγμένα τα ποπ συγκροτήματα δεν πιάνουν και τελευταίο πραγματικά επιτυχημένο ποπ συγκρότημα ήταν τα Κακά Κορίτσια, τα κανάλια επιμένουν να γεμίζουν το πρόγραμμά τους με τις ελπίδες αφελών ονειροπόλων, τους οποίους η παραγωγή και η επιτροπή θα παραμυθιάσουν ότι έχουν ταλέντο και μπορούν να κάνουν καριέρα. Κρίμα για τη Νίτσα που θα χαραμιστεί σε τέτοιο πρόγραμμα.