Νέες προκλητικές δηλώσεις Μπαχτσελί: Η Ελλάδα να μην ξεχνά τι πέρασαν οι πρόγονοί της όταν ρίχτηκαν στον πάτο της θάλασσας

Νέες προκλητικές δηλώσεις Μπαχτσελί: Η Ελλάδα να μην ξεχνά τι πέρασαν οι πρόγονοί της όταν ρίχτηκαν στον πάτο της θάλασσας Facebook Twitter
1

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου, προχώρησε ο ηγέτης του εθνικιστικού κόμματος και συνεργάτης του Τούρκου προέδρου, Ντεβλέτ Μπαχτσελί κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στη Σμύρνη.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Μπαχτσελί τόνισε πως η Κύπρος είναι πατρίδα των Τούρκων και ήταν και θα παραμείνει Τουρκική.

Στο προεκλογικό σποτ της παράταξής του, δείχνει την Κύπρο ως τουρκική και σχολιάζοντας την ελληνική αντίδραση ανέφερε: 

«Γιατί ενοχλούνται; Επειδή δείχνει την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος. Θα ρωτήσω αυτούς τους ανόητους και χοντροκέφαλους "τι θα κάναμε", "πώς θα τη δείχναμε"; Το δηλώνω και το τονίζω: Η Κύπρος είναι τουρκική. Είναι τουρκική πατρίδα και τουρκική θα παραμείνει», ανέφερε ο Μπαχτσελί σύμφωνα με όσα μεταδίδει η yenisafak.

«Η ελληνική κυβέρνηση, η οποία παίζει παιχνίδια στα νησιά του Αιγαίου, ας μάθει τα όριά της και ας μην ξεχνάει τι πέρασαν οι πρόγονοί της όταν ρίχτηκαν στον πάτο της θάλασσας. Θα ξαναγίνει το ίδιο. Δόξα τω Θεώ, η βούληση να γίνει ξανά το Αιγαίο τάφος των πόθων των Ελλήνων, είναι ακόμη ζωντανή. Και θα συνεχίζει να είναι μέχρι τέλους», πρόσθεσε.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Έπσταϊν: Νέες επικρίσεις για την απόκρυψη αρχείων - «Ο Τραμπ προσπαθεί να "πνίξει" το θέμα»

Διεθνή / Υπόθεση Έπσταϊν: Νέες επικρίσεις για την απόκρυψη αρχείων - «Ο Τραμπ προσπαθεί να "πνίξει" το θέμα»

Ο Έπσταϊν κατηγορήθηκε ότι εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά περισσότερες από 1.000 γυναίκες, πολλές εκ των οποίων ήταν ανήλικες - Πέθανε στη φυλακή το 2019, πριν δικαστεί
THE LIFO TEAM
Ρωσία: Νέα κριτική στην Ευρώπη σχετικά με το σχέδιο για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Διεθνή / Η Ρωσία λέει πως η Ευρώπη δεν βοηθάει στο να επιτευχθεί ειρήνη στην Ουκρανία

«Είμαι βέβαιος ότι οι προτάσεις που οι Ευρωπαίοι και οι Ουκρανοί έχουν καταθέσει δεν βελτιώνουν το έγγραφο και δεν ενισχύουν τη δυνατότητα επίτευξης μακροπρόθεσμης ειρήνης», δήλωσε κορυφαίος σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής του Πούτιν
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια