Ο Μητσοτάκης προτρέπει τον Τσίπρα να «πάει μία βόλτα» στο Πεδίον του Άρεως

Ο Μητσοτάκης προτρέπει τον Τσίπρα να «πάει μία βόλτα» στο Πεδίον του Άρεως Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για την κατάσταση που επικρατεί στο Πεδίο του Άρεως άσκησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη σύσκεψη που έχει συγκαλέσει ο πρωθυπουργός για το μητροπολιτικό πάρκο στην περιοχή Γουδή.

Σε ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σήμερα παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος, ο κ. Τσίπρας συγκαλεί σύσκεψη για το μητροπολιτικό πάρκο στο Γουδή».

Ο ίδιος, προτρέπει τον Έλληνα πρωθυπουργό να «πάει μια βόλτα στο Πεδίο του Άρεως» ώστε να διαπιστώσει τη «θλιβερή εικόνα» του μεγαλύτερου αστικού πάρκου του Δήμου της Αθήνας.

«Για παρέα του προτείνω την κα Δούρου και τον κ. Τόσκα», τονίζει σκωπτικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ωστόσο πως το ανανεωμένο Πεδίον του Άρεως δεν άνοιξε τις πόρτες του επί πρωθυπουργίας Τσίπρα και μέσα σε ένα χρόνο είχε καταντήσει όπως παραμένει ακόμα μέχρι σήμερα αφού η τότε κυβέρνηση δεν είχε μάλλον γνωστούς της να βάλει ως φύλακες...και φυσικά ούτε η ΝΔ θέλησε να κάνει κάτι. Αλλά παραδόξως έχει σήμερα το θράσος να μιλάει για αυτό που ούτε εκείνη είχε τη θέληση να αλλάξει.