Πρόκληση Ερντογάν: Οι Έλληνες έκαψαν την Σμύρνη καθώς υποχωρούσαν

Πρόκληση Ερντογάν: Οι Έλληνες έκαψαν την Σμύρνη καθώς υποχωρούσαν Facebook Twitter
11

Σε μια ακόμη πρόκληση προχώρησε απόψε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καθώς συνεχίζει την προεκλογική εκστρατεία του για τις προεδρικές εκλογές. «Οι Έλληνες έκαψαν την Σμύρνη», είπε σήμερα ο τούρκος πρόεδρος. 

Ο Ερντογάν, που επισκέφτηκε την Σμύρνη η οποία θεωρείται προπύργιο της αντιπολίτευσης, μίλησε στο εμπορικό επιμελητήριο της πόλης.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: « Tο μεγαλύτερο χτύπημα που δέχτηκε αυτή η πόλη το έκαναν οι Έλληνες στρατιώτες που την έκαψαν την ώρα που υποχωρούσαν. Μην κοιτάζετε που λένε ότι το έκαναν οι Τούρκοι. Τα πιο μεγάλα χτυπήματα τα έχουν κάνει αυτοί που θεωρούν τον εαυτό τους πολιτισμένο σε αυτή τη γεωγραφική περιοχή», ανέφερε χαρακτηριστικά σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία.

 
Διεθνή
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NEW YORK TIMES ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Διεθνή / Οι «New York Times» διακόπτουν τη συνεργασία τους με συντάκτη που χρησιμοποίησε τεχνητή νοημοσύνη για να γράψει κριτική βιβλίου

Ο συντάκτης και συγγραφέας Άλεξ Πρέστον δήλωσε ότι «έκανε ένα σοβαρό λάθος», αφού ένας αναγνώστης εντόπισε ομοιότητες μεταξύ της κριτικής του και μιας κριτικής που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Guardian
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ ΣΑΡΛΟΤ ΛΟΥΙΣ

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Είναι αποφασισμένος να προστατεύσει την Σάρλοτ και τον Λούις από το «σύνδρομο του εφεδρικού»

Η στάση αυτή φαίνεται να επηρεάζεται από την εμπειρία του αδελφού του, πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτή τη θέση, περιγράφοντας τον εαυτό του ως «σκιά» και «plan B»
THE LIFO TEAM