Η πιο πλούσια και προκλητική γυναίκα στον κόσμο ζητάει περικοπές μισθών στην Αυστραλία

Η πιο πλούσια και προκλητική γυναίκα στον κόσμο ζητάει περικοπές μισθών στην Αυστραλία Facebook Twitter
8

 

Όπως είχαμε γράψει πριν λίγες ημέρες, πιστεύει πως οι φτωχοί φταίνε για τη φτώχεια τους

 

Τώρα, κατά τη διάρκεια μια δημόσιας εμφάνισής της, η αυστραλή μεγιστάνας ορυχείων και πιο πλούσια γυναίκα στον κόσμο, Gina Rinehart, επέκρινε τις οικονομικές επιδόσεις της χώρας της. 

 

Υποστήριξε ότι εάν οι Αυστραλοί κάπνιζαν και έπιναν λιγότερο, σε συνδυασμό με μια περικοπή των μισθών τους, η κατάσταση της οικονομίας θα ήταν πολύ καλύτερη. Παράλληλα δεν δίστασε να εκθειάσει την εργατικότητα των Αφρικανών που είναι διατεθειμένοι να εργάζονται με $2 την ήμερα, τονίζοντας ότι οι ομοεθνείς της πρέπει να εμπνευστούν από αυτούς τους ανθρώπους.

 

Η πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Τζούλια Γκίλαρντ, επέκρινε τα σχόλια της γυναίκας που κερδίζει σχεδόν $600 το δευτερόλεπτο, λέγοντας κατηγορηματικά ότι δεν είναι επιτρεπτό να γίνονται παραλληλισμοί με την Αφρική.

 

 

 

 

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν προχωρούν σε απολύσεις στη φιλανθρωπική τους οργάνωση

Η φιλανθρωπική οργάνωση Archewell έχει χρηματοδοτήσει μια σειρά δράσεων, μεταξύ των οποίων δωρεές ύψους 500.000 δολαρίων για την υποστήριξη τραυματισμένων παιδιών στη Γάζα και την Ουκρανία
THE LIFO TEAM