Ο Ομπάμα και ο Chance the Rapper μαζί σε διαφήμιση

Ο Ομπάμα και ο Chance the Rapper μαζί σε διαφήμιση Facebook Twitter
2

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ο καλλιτέχνης Chance the Rapper και ο αθλητής Steph Curry συνεργάστηκαν για ένα νέο διαφημιστικό σποτ που έχει κατακλύσει τα αμερικανικά μίντια τις μέρες των γιορτών.

Ο πρώην Πρόεδρος μοιράστηκε τη νέα διαφήμιση για την ανεξάρτητη οργάνωση«My Brother's Keeper» την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο Ομπάμα ίδρυσε την MBK το Φεβρουάριο του 2014 για να αντιμετωπίσει τις ελλείψεις ίσως ευκαιριών που αντιμετωπίζουν οι νέοι άνδρες οι οποίοι δεν είναι λευκοί.

«Θέλω να ξέρετε, έχετε σημασία. Δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο για το μέλλον της Αμερικής από το να μπορούν οι νέοι σε όλη τη χώρα να επιτύχουν τα όνειρά τους», λέει ο Ομπάμα στο βίντεο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Chance και ο Ομπάμα συνεργάστηκαν. Και η εμφάνιση του Curry θα μπορούσε να θεωρηθεί ως αιχμή στον Πρόεδρο Τραμπ. Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος ενεπλάκη σε αντιπαράθεση  με τον πρωταθλητή των Golden State Warriors όταν εκείνος απέρριψε μια πρόσκληση από τον τον Λευκό Οίκο.

 
TV & Media
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«A plague o' both your houses!» - Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

TV & Media / «Κατάρα και στους δυο σας!» Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

Το ξέσπασμα της ηθοποιού απέναντι στην Paramount και το CBS που αποφάσισαν να «κόψουν» την επιτυχημένη εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ επειδή τα «έβαλε με τον Τραμπ»
LIFO NEWSROOM
Όζι Όζμπορν: Ο «νονός της heavy metal» και «πατέρας» του ριάλιτι

TV & Media / Όζι Όζμπορν: Ο «νονός της heavy metal» και «πατέρας» του ριάλιτι

Η σειρά «The Osbournes» έγινε τεράστια επιτυχία και έκανε πρωταγωνιστές τη σύζυγό του, Σάρον, και τα παιδιά τους, Τζακ και Κέλι , όμως έφερε στο προσκήνιο την ήπια εκδοχή του Όζι Όσμπορν και στην πορεία, άλλαξε τα ριάλιτι
LIFO NEWSROOM