ΟΗΕ: Επικίνδυνη εξέλιξη η συμμετοχή της ακροδεξιάς στην κυβέρνηση της Αυστρίας

ΟΗΕ: Επικίνδυνη εξέλιξη η συμμετοχή της ακροδεξιάς στην κυβέρνηση της Αυστρίας Facebook Twitter
Φωτό: EPA/CHRISTIAN BRUNA
2

Η συμμετοχή της ακροδεξιάς στο νέο κυβερνητικό συνασπισμό της Αυστρίας συνιστά μια «επικίνδυνη εξέλιξη» δήλωσε σήμερα ο Ύπατος Αρμοστής αρμόδιος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του ΟΗΕ, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για την «εκμετάλλευση του φόβου» στην Ευρώπη.

«Ανησυχώ πολύ» δήλωσε ο Ζέιντ Ράαντ αλ Χουσέιν σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο Γαλλικό Πρακτορείο, όπου επέκρινε τον καγκελάριο της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς ότι συντάχθηκε με ακραίες θέσεις, ιδίως στο θέμα της μετανάστευσης, προκειμένου να ανέλθει στην εξουσία, γεγονός που συνιστά μια «επικίνδυνη εξέλιξη (...) στην πολιτική στην Ευρώπη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ- AFP

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΟΜΙΛΙΑ

Διεθνή / Τραμπ για τον πόλεμο με το Ιράν: «Είναι μια βραχυπρόθεσμη εκδρομή, ο κόσμος μας σέβεται περισσότερο από ποτέ»

«Δεν θα υποχωρήσουμε μέχρι ο εχθρός να ηττηθεί ολοκληρωτικά και αποφασιστικά», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στη Φλόριντα
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: «Έχουμε εκπλήξεις, θα αυξηθούν η συχνότητα και το εύρος των εκτοξεύσεων», λέει το Ιράν

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ισραήλ βομβάρδισε αρχηγείο των Φρουρών της Επανάστασης και το Ιράν κλιμακώνει - Αναφορές για χτύπημα στη Βαγδάτη
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια