Αντιδράσεις για την αναφορά Λεβέντη: Ομοφυλόφιλοι και διεμφυλικοί είναι ψυχασθενείς

Αντιδράσεις για την αναφορά Λεβέντη: Ομοφυλόφιλοι και διεμφυλικοί είναι ψυχασθενείς Facebook Twitter
7

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι χαρακτηρισμοί του Βασίλη Λεβέντη για τους ομοφυλόφιλους και τους διεμφυλικούς, στη συζήτηση για το ν/σ για τις έμφυλες ταυτότητες στη Βουλή.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εξέφρασε την αντίθεση του στο νομοσχέδιο χαρακτηρίζοντας διεμφυλικούς και ομοφυλόφιλους «ψυχασθενείς», αναφορά που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Προέδρου του Κοινοβουλίου Νίκου Βούτση.

Παράλληλα, υποστήριξε τις θέσεις της Εκκλησίας λέγοντας ότι με την θέση της δεν θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική. «Η Εκκλησία θέλει να σέβεσαι τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει. Δεν στέλνει επιστολές σε κανέναν τι να ψηφίσει. Η Εκκλησία δέχεται τους πάντες εφόσον δηλώσουν μετάνοια. Και την ομοφυλοφιλία και τη διεμφυλικότητα τα θεωρεί αμαρτήματα», είπε για να προσθέσει:
|
«Η Ελλάδα είναι ορθόδοξο κράτος. Πολέμησε ο Παπαφλέσσας, δεν πολέμησε ούτε ο Τσίπρας ούτε ο Μητσοτάκης».

Ο κ. Λεβέντης επετέθη στην κυβέρνηση λέγοντας: «Με 35% πήρατε την εξουσία. Τι νομίζετε ότι είστε; Δικτάτορες και αγνοείτε την εκκλησία και τους πάντες;».

 

Αναφερόμενος δε στο νομοσχέδιο, υποστήριξε ότι «το να αλλάζει ο άνθρωπος τη φύση του είναι ανώμαλα πράγματα» σημειώνοντας ότι η άποψή του αυτή δεν είναι ρατσιστική.

 

Στην ομιλία του στη Βουλή ο κ. Λεβέντης επιτέθηκε και στην καινούργια εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, για τη χθεσινή της τοποθέτηση σε τηλεοπτικό σταθμό ότι «οι διεμφυλικοί είναι εγκλωβισμένοι σε ξένο σώμα».

 

Αναφερόμενος στην Ευρώπη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δήλωσε «εγώ από την Ευρώπη παίρνω τα καλά της, όχι αρχές και αξίες. Κανονικά εμείς οι Έλληνες έπρεπε να δίνουμε στην Ευρώπη τις αξίες μας. Τι είμαστε; Φραγκολεβαντίνοι; Εάν είναι έτσι να φέρουμε τότε και έναν έπαρχο να μας κυβερνάει».

 

Τέλος, ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε ότι καταψηφίζει το νομοσχέδιο αλλά τάσσεται υπέρ του να δοθεί εργασία και σύνταξη στα «άτομα αυτά».

Πολιτική
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Άρα τα ωραία (και απρόσμενα) που είχε πει στη Βουλή επ' αφορμή του συμφώνου συμβίωσης να φανταστώ ήταν όλα κίβδηλα, στο πλαίσιο της "κάνω-τα-γλυκά-μάτια-στο-Σύριζα" περιόδου που διένυε τότε...
Εργασια και συνταξη; γιατί ποτε επαψαν να είναι νομιμοι πολιτες αυτης της χώρας;Λογικη: είσαι μπηξε-δειξε αλλα σου παραχωρώ το δικαίωμα που ετσι κι αλλιως είναι κατοχυρωμενο απο την ιδιοτητα τους ως ΠΟΛΙΤΕΣ!