ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Η 14χρονη κόρη της Κέιτ Μος πρωταγωνιστεί στην πρώτη της καμπάνια μόδας

Η 14χρονη κόρη της Κέιτ Μος πρωταγωνιστεί στην πρώτη της καμπάνια μόδας Facebook Twitter
Η κόρη της Kate Moss, Lila Grace (δεξιά) και η φίλη της Stella, κόρη του κιθαρίστα των Clash, Μick Jones, στην καμπάνια της βρετανικής εταιρίας Braid Bar
1

Στα χνάρια της μητέρας της φαίνεται πως ετοιμάζεται να βαδίσει η κόρη της Kate Moss, Lila Grace, παρά τις αρχικές προσπάθειες της πρώτης να την κρατήσει μακριά από τη βιομηχανία της μόδας.

Η 14χρονη κόρη του διάσημου σούπερ μόντελ και του συνιδρυτή της Dazed Media, Jefferson Hack πήρε μέρος στην πρώτη της καμπάνια μόδας, ποζάροντας ως το πρόσωπο της βρετανικής φίρμας Braid Bar, μαζί με τη φίλη της Stella, κόρη του κιθαρίστα των Clash, Mick Jones.

H πρώτη φωτογραφία της εταιρίας από τον καλοκαιρινό κατάλογο ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram και δείχνει τα δύο κορίτσια με όμοια γκρι φούτερ και πολύχρωμες πλεξούδες στα μαλλιά, σήμα κατατεθέν της Braid Bar. Η Lila Grace, μάλιστα, φοράει ακόμη σιδεράκια.

Στο παρελθόν, οι διάσημοι γονείς της Lila έχουν προσπαθήσει πολύ να κρατήσουν την κόρη τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ίδια έχει εμφανιστεί ελάχιστες φορές δημόσια στο πλευρό των γονιών της, εκτός από μία φορά στην πρεμιέρα της ταινίας Paddngton το 2014.

Όπως επισημαίνει η Daily Mail, η Lila ήταν παρανυφάκι στο γάμο της μητέρας της με τον κιθαρίστα των «The Kills» το 2011, αλλά η Κέιτ Μός φρόντισε οι φωτογραφίες της κόρης της να μη δημοσιευτούν πουθενά.

Ωστόσο, τον τελευταίο χρόνο, σύμφωνα με το βρετανικό ταμπλόιντ, τόσο η Μος όσο και ο Hack έχουν ενορχηστρώσει προσεκτικά την σταδιακή εμφάνιση της κόρης τους σε δημόσιες εκδηλώσεις, ενώ η Lila πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλο που διατηρεί η μητέρα της.

Επακόλουθο αυτής της αλλαγής στη στάση της οικογένειας ήταν και η κοινή εμφάνιση μητέρας και κόρης στο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue τον περασμένο Ιούνιο.

Η 14χρονη κόρη της Κέιτ Μος πρωταγωνιστεί στην πρώτη της καμπάνια μόδας Facebook Twitter

Με πληροφορίες από Daily Mail και Vanity Fair

Πολιτισμός
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM
Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM
Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια