Τετράδυμες μαθήτριες από την Ηλεία πέρασαν μαζί στο πανεπιστήμιο

Τετράδυμες μαθήτριες από την Ηλεία πέρασαν μαζί στο πανεπιστήμιο Facebook Twitter
2
Τετράδυμες μαθήτριες από την Ηλεία πέρασαν μαζί στο πανεπιστήμιο Facebook Twitter
Η φωτογραφία είναι από την εφημερίδα «Πελοπόννησος» όταν οι τετράδυμες σε περσινή τους επίσκεψη στα γραφεία της εφημερίδας βρήκαν την είδηση της γέννησής τους που είχε γίνει γνωστή στο πανελλήνιο.

Η ανακοίνωση των χθεσινών βάσεων έφερε χαμόγελα σε εκατοντάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα που είδαν τους κόπους και τις θυσίες τους να ανταμείβονται.

Υπάρχει, όμως, και μία οικογένεια στην Ηλεία που χάρηκε λίγο περισσότερο από άλλες. Και αυτό γιατί ο Νίκος και η Μαρία Καρυανού από τον Πύργο είδαν τα τετράδυμα κορίτσια τους να επιτυγχάνουν στις πανελλήνιες.

Τα νεαρά κορίτσια που είχαν γίνει πρωτοσέλιδο με τη γέννησή τους, κατάφεραν να στρέψουν ξανά τα φώτα της δημοσιότητας επάνω τους.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Πρωινή», η Νικολία, η Αιμιλία, η Χριστίνα και η Μαριάννα συνιστούν την μοναδική «τετράδυμη επιτυχία» στη χώρα, αφού κατάφεραν να εισαχθούν αντίστοιχα σε ΑΕΙ στην Αθήνα και τον Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα, η Αιμιλία μπήκε στην σχολή Κοινωνιολογίας Αθήνας, η Μαριάννα στην σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού ΣΜΥΝ, η Χριστίνα στην Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΑΣΠΑΙΤΕ και η Νικολία στην Σχολή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Παν/μιο Πειραιά.

Οι νεαρές μαθήτριες και προσεχώς φοιτήτριες δήλωσαν στην εφημερίδα ότι είναι πολύ ευτυχισμένες και θα συνεχίσουν να είναι αχώριστες, αφού και οι τέσσερις έχουν εισαχθεί σε σχολές της Αθήνας και του Πειραιά.

Προτίμησαν, μάλιστα, να δώσουν κοινή απάντηση στο ερώτημα για το πώς νιώθουν μετά την τετραπλή επιτυχία τους: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά, γεμάτη εντάσεις και άγχος, παρ' όλα αυτά προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και πιστεύουμε ότι το πετύχαμε έχοντας τη στήριξη η μια της άλλης, αλλά και των γονιών μας που στάθηκαν δίπλα μας. Είμαστε ευχαριστημένες με τα αποτελέσματα και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε την φοιτητική μας ζωή...»

Πηγή: «Πρωινή»

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια