22χρονος απήγαγε και δολοφόνησε μία 17χρονη μουσουλμάνα μετά από διαπληκτισμό στο δρόμο

22χρονος απήγαγε και δολοφόνησε μία 17χρονη μουσουλμάνα μετά από διαπληκτισμό στο δρόμο Facebook Twitter
1


 

Μια 17χρονη μουσουλμάνα απήχθη έξω από τέμενος στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ και δολοφονήθηκε, ενώ η σορός της πετάχτηκε σε λίμνη της περιοχής.

 

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 22χρονου, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

 

Η επίθεση προκάλεσε θλίψη και τρόμο στην μουσουλμανική κοινότητα, η οποία είχε συγκεντρωθεί για να προσευχηθεί στο τέμενος λόγω του Ραμαζανίου.

 

Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής, όταν το θύμα μαζί με 3 ή 4 ακόμη φίλες του έφυγαν από το τζαμί όπου προσεύχονταν για να φάνε σε ένα φαστφουντάδικο.

 

Στη διάρκεια της επιστροφής ενεπλάκησαν σε μία λεκτική αντιπαράθεση με τον οδηγό ενός αυτοκινήτου στην κοινότητα του Στέρλινγκ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία της κομητείας του Φέρφαξ.

 

Κάποια στιγμή ο οδηγός βγήκε από το όχημά του και επιτέθηκε στο κορίτσι, σύμφωνα με την αστυνομία.

 

Οι φίλες της έτρεξαν μέσα στο τζαμί για να γλιτώσουν από την επίθεση του άνδρα, πριν διαπιστώσουν ότι η 17χρονη Nabra έλειπε.

 

Στη συνέχεια κατήγγειλαν στις αρχές την εξαφάνισή της με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό της στις κομητείες του Φέρφαξ και του Λάουντουν.

 

Περίπου στις 15.00 βρέθηκε το πτώμα μιας γυναίκας, που φέρεται ότι ανήκε στην 17χρονη, σε λίμνη του Στέρλινγκ, σύμφωνα με την αστυνομία.

 

Στην διάρκεια των ερευνών για τον εντοπισμό της οι αρχές σταμάτησαν έναν νεαρό ο οποίος «οδηγούσε ύποπτα στην περιοχή» και τον συνέλαβαν. Αργότερα έγινε γνωστό ότι ο άνδρας αυτός είναι ο 22χρονος Ντάργουιν Μαρτίνες Τόρες.

 

Στο αυτοκίνητο βρέθηκε ακόμη ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, όπως μετέδωσαν τα τοπικά ΜΜΕ.

 

Η αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία εις βάρος του Τόρες και οι αρχές δεν αποκλείουν να πρόκειται για έγκλημα μίσους.

 

Ο αριθμός των επιθέσεων εις βάρος μουσουλμάνων στις ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 57% το 2016 φθάνοντας στις 2.213, από 1.409 που ήταν το 2015, ανέφερε σε έκθεσή του τον περασμένο μήνα το Συμβούλιο Αμερικανο-Ισλαμικών Σχέσεων.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ

Διεθνή / «Η πλειονότητα των Κουβανών θέλει καπιταλισμό»: Ο influencer εγγονός του Φιντέλ Κάστρο που διχάζει την Κούβα

Με βίντεο που σατιρίζουν την κρίση και προβάλλουν μια ζωή προνομίων, ο Σάντρο Κάστρο προκαλεί αντιδράσεις και από τα δύο άκρα της κουβανικής κοινωνίας
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

Διεθνή / ΗΠΑ: Υπό εξέταση από τη Δικαιοσύνη αμφιλεγόμενο διάταγμα του Τραμπ για την υπηκοότητα

Ο Τραμπ υπέγραψε πέρυσι εκτελεστικό διάταγμα, ορίζοντας ότι τα παιδιά που γεννιούνται στις ΗΠΑ από γονείς που βρίσκονται παράνομα στη χώρα ή με προσωρινές βίζες δεν θα θεωρούνται αυτόματα Αμερικανοί πολίτες
THE LIFO TEAM
ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Τραμπ: Τι αναμένεται να πει στο διάγγελμά του, έναν μήνα μετά την έναρξη του πολέμου στο Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος θα απευθύνει το πρώτο επίσημο διάγγελμά του προς το έθνος του, έχοντας υποσχεθεί μια «σημαντική» ενημέρωση για τη στρατιωτική επιχείρηση των ΗΠΑ στο Ιράν
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΑΓΩΓΗ

Διεθνή / «Επιτέλους λογοδοσία»: Ο πρίγκιπας Χάρι χαιρετίζει τις αγωγές κατά των τεχνολογικών κολοσσών

Αναφέρθηκε σε «συγκλονιστικές ιστορίες» οικογενειών, όπου η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνδέθηκε με «σοβαρές και μη αναστρέψιμες επιπτώσεις» για ανήλικους
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια